Partyflock
 
­ Nederland

Early bird Royal Rave uitverkocht en nieuwe namen bekend gemaakt

gepubliceerd door , op
Royal Rave
12 maart 2012
De early bird kaarten voor Royal Rave, die afgelopen week in de verkoop gingen, zijn uitverkocht. Reguliere voorverkoop tickets zijn wel nog verkrijgbaar. Royal Rave vindt 29 april – de nacht voor Koninginnedag – plaats in Patronaat, Haarlem.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de Australische dance act Knife Party, moombahton dj Munchi en Haarlems dj kollektief Kuddedieren naar Royal Rave zouden komen. Daar zijn nu nog een aantal namen bij gekomen. Als eerste Yellow Claw, de drie eenheid van dj's Jim Aasgier, Nizzle en mc Bizzey. Zowel op de eigen feesten in Jimmy Woo, als op hun losse shows knallen deze mannen hiphop, house, electro en dubstep door elkaar en maken er zo elke keer het allermooiste feestje van.

Daarnaast zal Cata Pirata (bekend van onder andere Skip+Die en de samenwerking met Rimer London) de mic ter hand nemen en met Kuddedieren een aantal eigen nummers laten horen.

Er is een tweede area toegevoegd, die wordt gepresenteerd door de nieuwe organisatie Bangers & Mash. Dit richt zich op een Brits geluid, waarbij de grenzen tussen dubstep, uk bass house en future garage worden opgezocht en overgestoken. Headliner is Redlight, die op dit moment ontzettend hard gaat in de Engelse hitlijsten met de single 'Get Out Of My Head'. MTA, het label van Chase & Status, bracht de single uit en Redlight is een naam waar je in 2012 zeker nog meer van gaat horen. Voor de show op Royal Rave komt Redlight's vaste mc Dread ook mee om de show af te maken.



De tweede naam uit het Vereningd Koninkrijk is LAXX. Deze dubstep dj uit Oxford is een relatief nieuwe naam, maar heeft met een aantal ijzersterke releases al een behoorlijke indruk achter gelaten. Zijn tracks bewegen zich soepel tussen stevige bass-driven dubstep en luchtige garage house, met een hint van chiptune achtige synths.

Van eigen bodem zullen ook Bangers & Mash residents Architecs, Chaiba en Defocus achter de decks duiken. Op verschillende plaatsen in Nederland schieten edities van Bangers & Mash uit de grond en naast Haarlem zijn ook evenementen in Sittard en Alphen aan de Rijn aangekondigd.

De reguliere vooverkoop kaarten voor Royal Rave zijn 17 euro en verkrijgbaar via deze link, alle Free Record Shops en Primera winkels.

Royal Rave
Area 1:
Knife Party Australië
Munchi
Yellow Claw
Kuddedieren ft. Cata Pirata
14K Visuals

Area 2 –presented by Bangers & Mash-:
Redlight & MC Dread Verenigd Koninkrijk
LAXX Verenigd Koninkrijk
Architecs
Chaiba
Defocus

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
(Y)