Partyflock
 

Be a VIP at Full Moon
Zaterdag 7 april

gepubliceerd door , op
Be a VIP at Full Moon
18 november 2011
Be a VIP
Zin om helemaal in stijl naar Full Moon te gaan als VIP? Bestel een VIP-deck ticket. Een speciaal VIP-team zal ervoor zorgen dat het VIP-deck er fantastisch uit zal zien. Er zal een mooi, spectaculair en super-de-luxe VIP-deck gebouwd worden in The Sand tijdens Full Moon, met extra chique aankleding en luxe lounge area's. Deze keer zal Full Moon jullie zeker niet teleurstellen, er gaat extra veel aandacht uit naar het VIP-deck!



Tickets Full Moon
Er zijn verschillende soorten tickets voor Full Moon- bepaal zelf hoeveel luxe jij wilt ervaren! Er zijn reguliere tickets verkrijgbaar en 3 soorten VIP tickets.

Regular tickets: € 44,50
VIP tickets: Silver € 54,50 / Gold € 75,- / Diamond mail to info@thewhitenight.nl.

Uitleg:
Silver / VIP-deck ticket € 54,50
Geeft je toegang tot het VIP-deck met alle extra's als free toilet, sweets, fruit, ice, etc. (Meer info verder in mailing.)

Silver / VIP-deck upgrade ticket € 12,50
Voor de mensen die al een regulier kaartje hebben, maar ook willen feesten op het VIP-deck: jullie kunnen een VIP-deck upgrade kopen. Een VIP-deck upgrade kost slechts € 12,50 (actieprijs- slechts 100 stuks beschikbaar) en geeft jou MET een reguliere ticket toegang tot het VIP-deck.

Gold / Super VIP ticket € 75,-
Geeft je toegang tot de Super VIP, ook wel de exclusieve lounge genoemd (tevens ook toegang tot het VIP-deck) met alle extra's als free toilet, free massage's, ice, sushi etc.

Diamond / Private table
Dit zal jou de meest luxe bieden! Dit geeft jou toegang tot alle area's. Maar daarnaast krijg jij een private table voor 6 personen, 2 flessen sterke drank, voldoende fris en Red Bull en tevens zal jij met jouw vrienden de beste plekken hebben tijdens het feest. Interesse in een private table? Mail naar info@thewhitenight.nl

Bestel jouw tickets hier:

Paylogic
Seedance
Easyticket




Beperkt aantal VIP-deck tickets
Er zal een mooi, spectaculair en super-de-luxe VIP-deck gebouwd worden in The Sand tijdens Full Moon met extra chique aankleding en luxe lounge area's. Deze keer zal Full Moon jullie zeker niet teleurstellen, er gaat extra veel aandacht uit naar het VIP-deck! Dit is de beste plek om het spektakel van het jaar mee te maken, zodat je de vuurwerkshows, entertainment en lasers nog beter kan zien. Je wordt in de watten gelegd en ontvang je vele extra's als fruit, ice, sweets, gratis toegang tot toiletten, een eigen bar en table girls.

Let op er zijn maar een beperkt aantal VIP-deck tickets verkrijgbaar voor slechts € 54,50 (regular ticket kost € 44,50).



Unieke VIP-deck upgrade aanbieding!
Heb jij je kaartje al voor Full Moon? Maar wil jij Full Moon ook op het VIP-deck mee maken? Bestel dan hier een upgrade nu voor maar 12,50 euro (slechts 100 stuks beschikbaar!). Deze upgrade geeft jou, naast de reguliere ticket die je al hebt, toegang tot het VIP-deck.

Klik op het filmpje hieronder en proef de Full Moon sfeer!



Geweldige Line-up
Full Moon was natuurlijk al enorm populair. En sinds de geweldige complete line-up vorige week bekend is gemaakt, gaat de ticketverkoop voor Full Moon 07/04 dan ook razend hard.

Area 1:
Marco V
Quintino
Lucien Foort
Johan Gielen
Jean
Spider
Peter Woodz

Area 2:
Jurgen
Mario Rijken van Olst
Ruben Vitalis
Gohan
Lesley Styles



Best dressed wint prijs!
De dresscode voor Full Moon op 7 april is: pure white! Het publiek geheel gekleed in het wit geeft de avond zelf een pure en magische sfeer.
Let wel op: de doorbabe houdt steng toezicht! Full Moon stelt creativiteit qua looks & outfit zéér op prijs! En daarom... Belonen wij de best dressed van deze avond met een geweldige prijs!

Like Full Moon & win vrijkaarten!
Full Moon heeft nu ook een eigen Facebook pagina! Like deze pagina en maak kans op vrijkaarten voor Full Moon! Elke week geeft de Full Moon Pagina leuke prijzen weg, dus like hem nu. Klik hier om naar Facebook te gaan.

4 opmerkingen

Full Moon gaat geweldig worden! WAT een line-up!!