Partyflock
 
­ Nederland

HEY! Karavaan officiële strandopening 2012

gepubliceerd door , op
HEY!
1 maart 2012
FeestHEY! · Officiële opening strandclub de Karavaan
Datumzondag 8 april 2012
LocatieKaravaan
De echte winter is nog maar net voorbij, de lente begint langzaam weer wat van zich te laten horen. En over een kleine anderhalve maand staat de opening van strandtent de Karavaan in Scheveningen al weer op het programma! Op zondag 8 april (eerste paasdag) zullen HEY! & de Karavaan samen het startschot geven voor het nieuwe strandseizoen. En HEY! heeft er weer enorm veel zin in! Op de opening twee helden van eigen bodem; Benny Rodrigues & Michel de Hey zelf! Beiden stonden vorig jaar ook al samen achter de decks bij de Karavaan. Een prachtige dag, goede sfeer en Michel & Benny die de pannen van de daken speelden. Voor herhaling vatbaar dacht HEY.

Benny Rodrigues is één van de meest veelzijdige dj's van Nederland. Van oude house klassiekers tot snoeiharde techno, benny draait het allemaal! Daarom maakte hij nog niet zo lang geleden bekend ook onder een nieuw alias te gaan draaien, ROD. En waar ROD voor staat; onvervalste techno. En ROD doet het goed, met gigs op Electric Deluxe, Lowlands de ROD avonden in Perron & 5 days Off heeft ROD gelijk zijn plaats in de Nederlandse techno scene opgeëist. Maar het begin van ROD betekent echter niet de ondergang van Benny Rodrigues. Waar ROD zich volledig focust op techno gaat Benny een stuk breder, van house tot techno en alles wat hier tussen ligt. Om alvast een beetje in de stemming te komen vind je hieronder de link van een deel van Benny zijn set afgelopen zomer bij de Karavaan;


Michel de Hey zelf kijkt weer enorm uit naar het nieuwe strandseizoen bij de Karavaan. 'Hopelijk zit het weer dit jaar een beetje meer mee, de zomer van 2011 is toch helaas grotendeels verregend. Maar nu kunnen we gelukkig weer vooruit kijken. De tekeningen van een vernieuwde Karavaan zien er geweldig uit, een dik soundsystem erbij en het kan eigenlijk niet meer misgaan met de opening. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met Benny de hele avond achter de draaitafels te staan, hopelijk tot dan!'

De opening zal worden verricht door een nader te kiezen artiest. De hele maand maart zal Michel zijn radioshow op Fresh FM vier uur in plaats van twee uur duren. Van negen tot elf verandert er niks, van elf tot één is er plaats voor twee dj-sets van een uur. De beste van al deze inzendingen, gekozen door Michel zelf, zal het strandseizoen eigenhandig mogen openen. Denk je dat jij dit perfect zou kunnen, kijk dan op www.fresh.fm voor meer informatie.

Kaarten voor HEY! zijn te verkrijgen via micheldehey.timoco.eu en kosten de hele maand maart maar 10,- in de voorverkoop. Vorig jaar was de strandopening bij de Karavaan vroeg in de avond al stijf uitverkocht, wacht dus niet al te lang met het kopen van je kaarten! Hopelijk zijn jullie er allemaal bij op zondag 8 april om met z'n allen de zomer van 2012 op een fantastische manier te beginnen.

Tot dan!