Partyflock
 
­ Nederland

Kom jij 10 maart genieten van de Crazyland-sound?

gepubliceerd door , op
Crazyland
2 november 2011
10 Maart begint langzaam de lente weer. Na een vrieskoude winter begint het van binnen te kriebelen. Ook staat 10 maart in het teken van Crazyland Rehab. Dit superfeest is alweer voor 75% verkocht en gaat hoogstwaarschijnlijk weer uitverkocht. Zeker nu er ook weer zoals andere edities wat minder mensen worden binnen gelaten. De organisatie vraagt zich soms af waarom dit feest in tegenstelling tot andere feesten zo ontzettend populair is en blijft en dat het iedere keer weer uitverkocht raakt. Het kan komen door de decoratie of de shows of zou het de locatie zijn? Als de organisatie dit vraagt op het feest zelf komt het tot de conclusie dat de meeste mensen komen voor de heerlijke muziek en sfeer daar om heen. Ze vinden de 'Crazyland-sound' een aparte sound wat bestaat uit een mix van techno, techtrance, house, electro en techhouse. Maar altijd uplifting en altijd knallen. Het feest is uniek in zijn soort en omdat de Crazyland organisatie dit al meer dan twaalf jaar doet is het een heus begrip geworden in partyland. Wat voor sound is dat dan zullen velen van jullie vragen? Omdat te horen kun je het beste zelf komen luisteren, maar op de site www.crazyland.org staan een paar mixen die gemaakt zijn door Mike S. De man die de Crazyland-sound als beste kent. Buiten Mike S om heeft de Crazyland organisatie natuurlijk nog meer vaste dj's die deze heerlijke sound altijd voor jullie klaar hebben staan. Maar wat mensen natuurlijk ook heel leuk vinden is het thema en de voorbereidingen daarvan, en uniek is dat er zoveel mensen zich conform de dresscode kleden. Kijk maar eens hieronder hoe de film van de laatste Crazyland is en let op alle mensen in maffia-stijl.



Heb jij er ook al zin in 10 maart? Speciaal voor jullie heeft de organisatie nog een top dj bijgevoegd. Een dj die van wanten weet. Achter in de Scantraxx freestyle zaal staan de goden van de hardstyle, early rave, early hardstyle, oldskool en alle vette knalmuziek daar tussen in. Denk aan The Prophet, Korsakoff, The Darkraver en nu ook nog Luna erbij. Deze topper weet iedereen altijd gek te maken en past goed bij de rest van de line-up! In de achterste zaal gaat het altijd helemaal los en jij moet dit meemaken. Koop daarom nu nog je ticket in de voorverkoop. Klik daarom hier of hier en zorg dat jij de buit vast binnen hebt. Dit feest zal gegarandeerd weer een succes worden en dat is mede door jullie. Voor meer informatie: www.crazyland.org

11 opmerkingen

Super!!!! :bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Weer helemaal zin in :D neem een hele groep Crazyland maagden mee :lol:
 
Artiest House
En los!!!
 
Uitspraak van Dieselgozah op dinsdag 21 februari 2012 om 13:45:
Weer helemaal zin in neem een hele groep Crazyland maagden mee


Hahaha :-D Voor mij was het met godfather de eerste keer. Nu weer van de partij! Ik moet zeggen voor degene die voor het eerst gaan: OP EIGEN RISICO BETREDEN! ZEER VERSLAVEND!
 
Nog maar 2en halve week!
laatste aanpassing
 
Artiest Renji
Zin in!!!

:bounce:
Jaaa word weer leuk feestje!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
zeker weten zijn er weer bij hoor :)