Partyflock
 

Oldschool Classics presents last House of God in Bibelot

gepubliceerd door , op
Oldschool Classics presents last House of God in Bibelot
17 februari 2012
FeestOldschool Classics · Last party House of God
Datumzaterdag 3 maart 2012
WinactieOldschool Classics actiegesloten
LocatieBibelot Site
Nog 'maar' een aantal weken wachten tot Bibelot, de omgetoverde Bonafatius Kerk, in Dordrecht weer beschikbaar gesteld wordt voor echt de allerlaatste editie van het Oldschool Classics concept 'The House of God'. Hierbij zullen nog één keer alle artiesten/dj's voorbijkomen op zaterdag 3 maart, welke, zover ze beschikbaar waren, ooit hebben meegewerkt aan dit geweldige altijd uitverkochte concept!

Zaterdag 3 maart is dus de dag des onheils en zullen de classics weer door Bibelot knallen en beloofd het een historische editie te worden waar we met een bloedend hart afscheid moeten gaan nemen van ons Bibelot. Een locatie die na jaren, hier onze events te mogen hebben gegeven, toch wel een heel speciaal plekje in ons hart heeft veroverd en wij denken zeker ook bij velen van jullie!

Let's make this last one a special one
Met nu al een legendarische avond en tevens locatie in het vooruitzicht en de speciaal voor deze avond samengestelde line-up durft de organisatie te voorspellen dat het wederom een topeditie kan worden! Benieuwd naar 'wat we moeten missen in de toekomst?' Kom dan op 3 maart naar Bibelot in Dordrecht en ervaar het met ons mee!.

Line-up
Bountyhunter
Denman
Jor-in
OCD
Pat C
PsyckoDJ
Reza
Ricos
Rob & MC Joe
Stanton
Live: Ricky da Dragon
Hosted by: MC Joe en MC-B

Tickets
De tickets kosten € 15,- ex. fee in de vvk en zijn te verkrijgen via de sites www.oldschoolclassics.nl en easyticket.nl en bij Velvet Music Store in Dordrecht. Let op: je moet niet ongelovig staan kijken wanneer ze een 'nee' moet verkopen aan de deur. Want tot nu toe waren alle edities in Dordrecht uitverkocht. Dus koop in de voorverkoop om zeker te zijn van een ticket!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

3 opmerkingen

Artiest Lamp
Top !!!!!!!!!!!!!!!!!!!