Partyflock
 
­ Nederland

Multigroove 2004

gepubliceerd door , op
Multigroove 2004
8 januari 2004
FeestMultigroove · The Delicate Sound of Thunder
Datumzaterdag 13 maart 2004
WinactieMultigroove actiegesloten
LocatieHemkade
Zaterdag 13 maart zal Multigroove voor het eerst dit jaar met The Delicate Sound of Thunder neerstrijken in de Hemkade Zaandam. Met dit concept zullen alle hardere stijlen aan bod komen vertegenwoordigd door de internationale dj-top. Op Mainstage zullen we meerdere stijlen bundelen op 1 podium. De New Industrials area zal het rauwe werk vertegenwoordigen. Verder zullen alle Multi-masters in de Oldstyle area hun oude klappers laten horen en een vierde zaal waar de Hardstyle de overhand zal hebben. De Hemkade zal dit jaar maar twee keer in het teken staan van de Delicate Sound of Thunder. Zorg er dus voor dat je deze eerste editie niet mist.

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten door jullie te vertellen dat Lady Lady Dana sinds Queensnight 2003 weer terug is op Multigroove. Verder zullen op de mainstage o.a. The The Darkraver & DJ Vince en Vortex hun kunsten vertonen. De Italiaanse DJ Vortex bekend van zijn producties op het Stik-records label stond al langere tijd op ons verlanglijstje en we zijn dan ook blij hem 13 maart bij ons te hebben. Ook de Oldstyle zal goed vertegenwoordigt zijn door de Multi-masters van het eerste uur. Op dit moment zijn we hard bezig met samenstellen van de line-up voor onze befaamde New Industrials area die voor veel mensen een absolute must is. De volledige line-up zal in de loop van volgende week bekend gemaakt worden.

Wat we jullie zeker niet willen onthouden is dat we bezig zijn met de terugkeer van de Multigroove concepten Hellbound, Rebound en het Volume Festival. Genoeg reden dus om Multigroove heel goed in de gaten te houden.

De kaartverkoop voor het eerste Multigroove evenement in de Hemkade dit jaar zal zaterdag 10 januari van start gaan bij de Ticketbox en alle filialen van de Free Record Shop. Voor alle info aangaande The Delicate Sound of Thunder en de ontwikkelingen betreffende de overige concepten: www.multigroove.nl

103 opmerkingen

Wat we jullie zeker niet willen onthouden is dat we bezig zijn met de terugkeer van de Multigroove concepten Hellbound, Rebound en het Volume Festival. Genoeg reden dus om Multigroove heel goed in de gaten te houden


HELLBOUND??? :kwijl: :kwijl: :kwijl:

M'n eerste feesje in de Fun 7/8 jaar geleden! :|

Zou wel onwijs kicken wezen als dit concept weer terugkomt op de plek waar het ooit allemaal begonnen is!................. The Fun!! 8)
Maar als het aan gemeente Zaandam ligt zal dat wel niet gebeuren! :@

Zal wel Borghlandhallen worden dan! :S
MULTIGROOVE?

Altijd aanwezig!! :jaja:
maar laat ze aub een Nieuwe locatie ontdekken ofzo .
zo weinig vette locatiesnog maar


Ga jij ff je mond spoelen Appie! :@

.vind de Hemk48e ook niet egt meer wat het is geweest...probeer deze locatie zoveel mogelijk te mijden


:respect: voor de Fun he! :respect:

jaaa back too de nostalgie die vroegah in de fun hing..aanwezig dus


Terug naar de dagen dat er nog een bioscoop in de achterste zaal was waar toen ook nog 3 squash banan stonden?? :vaag: ;P Dit waren nog eens feesten die inmiddels HEILIG zijn geworden! ;P
Geil verjaardagsfeessie

Maak er maar 2 verjaardagfeessies van


maak daar dan maar 3 van!
 
ik ben ook aanwezig zoals altijd
 
Aanwezig!! :D
100% cker van de partij!! :yes:
Werkzaam bij Area 0522
Artiest {SHOWLIST artist 1760, 7723}
Wat we jullie zeker niet willen onthouden is dat we bezig zijn met de terugkeer van de Multigroove concepten Hellbound, Rebound en het Volume Festival


(y)

3 vette concepten...
 
ja...ben er ckers weer!!
t duurt me nu al te lang
ent wordt me laatste feest tot oktober...:(
 
wanneer wordt ik nou een keer geboekt?????
jaja multi wordt weer ckers dik uit me dak gaan elke x weer ik hoop dat ze het volume concept nog een x doen dat was helemaal te gek en laat rebound maar komen die hakkuh we de pan in whaaaaazuuuup
 
ckrs aanwezig!!
ben er zekker , wordt weer een mooi feest , en de lokatie is ook super
dus weer lekker knallen
KNALLEN,,,,,
HELLBOUND???? whahahaaaaaaa, sekurs dak dan wel weer naar duh FUN toe ga. Die shit was altijd geweldig :) Geen hellbound overgeslagen, en als ut weerkom ken ik ut eigenlijk ook weah nie missuh.
 
I'll be there........c u there
:respect:
 
Artiest {SHOWLIST artist 1194, 9375}
Ik ben er al :) :)
jajajajajajajajaja!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!! wij zijn er zeker weer!!!!!! oud en nieuw was super!! ben wel erug blij dat ut in de fun komt!!! de fun is juist een super locatie!!!!!!!!!!!!!­!!!back to basic!!!! :respect: :jaja: (k)
 
nou hellbound mag zekers van mij weer komen maar zal NOOIT meer t zelfde worden!! kom maar op met muligroove.. wij gaan zekerssss (K)
Die feessie ga ik cker niet missen. En ik vind de fun een vettere locatie dan de borchland maar toch blijft de HMH de beste locatie en zou het dan ook niet verkeerd vinden als daar een keer multi gehouden zou worden!!!!
please book Lenny D :respect:

dan zeker aanwezig, en Manu le Malin & Jappie mogen er ook wel bij :-p
Hehe, Qrazy heeft aaridg gelijk.:)
Doe maar wat Britse industrial DJ's:jaja:
En Armageddon Project.
 
Relaxie!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!! :jaja:
Echt Bruut!
Doe mij maar Buzz Fuzz
 
we zijn der!!!!!:yes: :yes: