Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info B.I.T.C.H.
Best geklede wint prijs van SDC een lifetime membership

gepubliceerd door , op
Nog maar 3 dagen en Nederland's meest kinky feest opent haar deuren. Mensen hebben er weer maanden op moeten wachten en nu is het weer zo ver. Een feest wat door de leuke en openminded mensen geen kans van mislukken heeft. Al zou er geen decoratie hangen, dan nog blijft BITCH een top feest. Al is het alleen al door de sfeer! De sfeer wil de organisatie graag zo houden en daarom heeft de organisatie weer een extra strenge controle zowel buiten als binnen. Dus mannen alleen die naar binnen willen en buiten een dame zoeken hebben geen kans. Kom je als Gay stel naar binnen, dan is het geen probleem. Voor informatie over de dressocode kun je de doorbitch mailen ; brigittemore@hotmail.com. De timetable staat op Partyflock.nl en als extra verloot de BITCH organisatie in samenwerking met SDC.com een lifetime membership weg. Kijk snel verder.



Over een paar dagen is het zover; het feest waar duizenden mensen naar uitgekeken hebben: B.I.T.C.H.
Niemand minder dan Milene de la Haye zal haar entree daar maken, mede voor haar bijdrage in een volgende Panorama uitgave!
Daarbij komt nog eens dat zij samen en voor SDC een gratis SDC life time lidmaatschap mag weggeven. Dit natuurlijk aan de best geklede heer of dame.
Het lidmaatschap heeft een waarde van 200,-- euro, dus doe je best en geniet daarna van de oneindig vele mogelijkheden die SDC.com je biedt; om je te prikkelen, te verleiden, je relatie op te peppen, hete chats aan te gaan, speciale travel events te bekijken en te boeken maar nog beter, je mede lifestylers te ontmoeten.





Voor de mensen die net te laat waren voor hun BITCH ticket dit keer heeft de organisatie goed nieuws! 16 juni komt er een echt BITCH festival! En dat met vergunning voor overdag om rond om de Hemkade een main te bouwen waar je u tegen zegt. Een festival om te vieren dat BITCH 10 jaar bestaat! Van 15.00 uur tot 23.00 uur buiten met aan het einde vuurwerk en daarna met zijn allen naar binnen om door te gaan tot 06.00 uur in de ochtend. Dit wordt de mega klapper van 2012! Nu bekend staat dat Pleasure island niet door gaat dit jaar is dit een te gek alternatief. Met hostings als The Clinic, Toxic, Slave for Passion, Prikkel Geil en natuurlijk BITCH kan dit feest niet meer stuk. Zorg dat je er bij bent want er komt ook nog eens een early bird aktie aan! Koop hier je kaartje alvast: Paylogic.nl. Voor meer info www.crazyland.org

9 opmerkingen

 
Bijna!!! :cheer:
 
Artiest Renji
:bounce:
Jammer voor Pleasure Island, maar hier hebben we veel meer zin in!!
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzooooooooooooooooo

Heerlijk, dubbele Bitch uren op 16 juni :bounce:

Gelukkig kunnen we zaterdag alvast inkomen.

BITCH = PARTYTIME :bounce:
Zoveel zin in!!
Werkzaam bij IVE-events
Artiest Iwan
Whahahaha eindelijk een keer een heel podium outside!!!

Kunnen nu al niet wachten
Kaartjes zijn binnen!!! Can't wait!! ;p