Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!
Element A2 Records is niet algemeen zichtbaar!
Element A2 Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Hardcopy Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Hardcopy Records is niet algemeen zichtbaar!

Extreme Mansion met Adaro, Alpha² en Wildstylez

gepubliceerd door , op
Extreme Mansion
13 januari 2012
Op vrijdag 2 maart is het weer zo ver, hardstyle is eindelijk weer terug in Rhenen. Het is alweer 7 jaar geleden dat er echt voor het laatst geknald werd met hardere dance muziek in Rhenen. Daarom wordt er gelijk groots uitgepakt door DanceVilla Entertainment met het concept Extreme Mansion in Bollee Events.

Tijdens deze avond zullen een aantal tot de top behorende artiesten, samen met toekomstig talent, Bollee Events van zijn grondvesten laten trillen. De grote headliner van de avond zal zijn Wildstylez, met zijn 80e positie in de DJ MAG top 100 een grote naam in de scene. Met hits als Lose my mind (ft. Brennan Heart), Back 2 Basics & Stardust (ft. Noisecontrollers) zal hij de avond in goede sferen leiden. Met optredens in het verleden op Qlimax, Q-base & Hard Bass moet het helemaal goed komen!

Ook erg 'hot' in de scene zijn Alpha², de meest ervaren in de line-up mag gezegd worden. Met meer dan tien jaar ervaring. Deze heren beheren een eigen label onder Scantraxx, genaamd A2 Records. In 2011 hebben zij het Album 'Unleashed' uitgebracht. Naast het album hebben zij recentelijk ook remixes gemaakt voor Tonight van Headhunterz, Wildstylez,en Noisecontrollers en voor Feel The Rhythm van Psyko Punkz.

De 3e knaller van de avond is Adaro, bekend van de grootse Gunz for Hire act en is ook afkomstig van het A2 Records. Buiten Gunz for Hire is hij natuurlijk ook bekend van zijn samenwerkingen met Ran-D zoals Under Attack, maar ook van solo tracks als Haunter of the Dark en No Time To Sleep. Adaro heeft al op verschillende grote podia gestaan zoals Qlimax in 2011. Met een overdosis aan bruut geweld gaan alle remmen los!

Kevin Kaos, afkomstig van het bekende Hardcopy Records label van Deepack, staat bekend om het harde beuken en zijn energieke sets. Met al een aantal releases op Hardcopy Records en optredens op grote podia zoals Defqon.1, Decibel en The Qontinent is het zeker een act om niet te missen!

De mannen van Raw Inc. zullen de avond openen. Ze draaien nog niet zo lang mee in de scene, maar met optredens als Fuze Outdoor en Nuclear Hardstylez achter hun naam zijn ze natuurlijk niet onbekend met de dj-wereld. Deze talenten zullen uiteraard wat nieuwe dingen van hun laten horen.

De avond zal gehost worden door Renegade natuurlijk bekend van zijn liveact met de Noisecontrollers en optredens op diverse grote podia.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via Paylogic.nl.

2 opmerkingen

Oewww, nice line- up!!!! ADAROOOOOO (H)(H)