Partyflock
 

University of dance met Sidney Samson en Bassjackers

gepubliceerd door , op
University of Dance
30 januari 2012
FeestUniversity of Dance · 7th Edition Site
Datumzaterdag 11 februari 2012
LocatieHedon Site
University of Dance slaat in 2012 terug met een nieuwe editie met internationale DJ namen als Sidney Samson en Bassjackers. Maar de zevende editie van UOD geef naast de gevestigde namen ook Zwols talent een platform om te schijnen in Hedon te Zwolle. De combinatie van grote namen en aankomend talent staat weer garant voor een spectaculaire University of Dance editie, met Bizzey als vocale rode draad van de avond.

Het is 2012, Sidney Samson is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste DJ's ter wereld en een internationaal gerespecteerde producer. Sidney Samson toert de hele wereld over van continent naar continent en is vandaag de dag nauwelijks te vinden in Nederland. Hij deelt de studio met sterren als Lil Wayne, David Guetta, William en Rihanna. Sinds zijn internationale doorbraak met de productie 'Riverside' is het zo hard gegaan dat Sidney nu behoord tot één van de gewildste DJ's op een line-up, waardoor de organisatie erg trots zijn dat hij op 11 februari University of Dance aandoet.

Bassjackers hebben echt een metamorfose ondergaan sinds hun eerste UOD boeking in 2010. Ze begonnen als Nederlandse talenten en zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationale DJ naam met aansprekende producties. Begin februari zijn de Bassjackers namelijk terug van alweer hun tweede Amerikaanse club. Tevens scoorde de Bassjackers deze zomer een wereld hit met het nummer 'Mush Mush' dat door alle grote DJ's als club banger werd gehanteerd, o.a. Swedish House Mafia, Benny Benassi, Tiësto, Afrojack, Sidney Samson, Dada Life en de lijst gaat door. Tiësto is zelfs fan van de Bassjackers en nodigde de heren al twee keer uit op Privilage Ibiza waar ze back 2 back mochten draaien met de bekendste DJ ter wereld.

Bizzey is het vaste vocale gezicht van University of Dance en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle als frontman van de formatie Yellow Claw. Bizzey is solo ook succesvol bezig en werkt samen met artiesten als Don Diablo, Sidney Samson, Crookers, Sandro Silva, Bassjackers en Hardwell.

Ook deze editie wordt geopend door Zwolse talenten. Dj's Timo-T & Lastpaq en dj's Low-Reply & Pharaonic zorgen middels back2back sessies voor een gepaste opening van een mooie avond. De Zwolse inval wordt afgesloten door Casper Grey, bekend van de dansavond 'Even Dansen' en inmiddels een bekend gezicht van eerdere UOD edities.

University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.