Partyflock
 

100% H.O.T.
Hardstyle On Tour

gepubliceerd door , op
100% H.O.T
23 januari 2012
Feest100% H.O.T · Hardstyle on Tour
Datumzaterdag 24 maart 2012
LocatieDe Loft XL
Op zaterdagavond 24 maart komt High Energy Events met een nieuw concept naar De Loft XL in Hengelo. 100% H.O.T (Hardstyle On Tour), staat voor een hardstyle-nacht die bol staat van de spanning. 100% H.O.T. geeft je garantie op een erotische, stampende hardstyle-nacht.

'We're gonna make you fuckers dance!' is de slogan van Make You Dance Bookings Agency. Hen is gevraagd een nacht neer te zetten met een mix tussen hardstyle-talent en gevestigde hardstyle dj's, allemaal van hun eigen agency. De volgende dj's gaan je een hete nacht bezorgen:

Digital Punk
Solutio & The I's
Dailucia
The Anarchist
Arkaine
Shockerz
MC Renegade

De voorverkoop voor 100% H.O.T. is inmiddels begonnen. Tickets koop je voor €12,50 en de tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Aan de deur kosten tickets €17,50 per ticket. Heb jij zin in een pompende hardstyle-nacht? Bestel je tickets dan snel via www.highenergyevents.nl, Ticketscript of koop ze bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

100 % H.O.T. zal het komende jaar op nog meer locaties een knallende én erotische nacht verzorgen. Blijf op de hoogte van alle evenementen en het laatste nieuws door je te abonneren op de nieuwsbrief via www.highenergyevents.nl. Volg ons ook op Facebook, Twitter en Partyflock.

'We always push harder!'

3 opmerkingen

 
Lekker hoor (Y)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dikke line up.
Artiest {SHOWLIST artist 53448, 143235}
Nice :respect: