Partyflock
 
­ Nederland

XXY Fake Ass Moviestar edition in Off_Corso

gepubliceerd door , op
XXY
13 januari 2012
Tijdens het IFFR (International Film Festival 2012) bruist Rotterdam nog meer dan anders! Om die reden organiseert Like Me Org op zondag 29 januari een speciale IFFR editie van XXY met het thema 'Fake Ass Moviestar', toegewijd aan je favoriete films, acteurs en natuurlijk Hollywood.

Laat je creativiteit de vrije loop en kom als Pipi Langkous, ET, Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean of Angelina Jolie uit Tomb Rader, de mooiste outfit zal worden beloond! Dus verwacht een hoop gekkigheid en uiteraard in de bekende openminded & gayfriendly sfeer.

En zoals het een echte superster betaamt, kun je je tijdens XXY lekker in de watten laten leggen door de visagisten en haarstylisten, voor een lookalike Marilyn Monroe of de perfect Brad Pitt coupe. Uiteraard zal ook de paparazzi niet ontbreken en zijn er fotografen die je character vastleggen voor je eigen persoonlijke movieposter. Ook zullen er live camerabeelden van deze shoots te zien zijn in de grote zaal, afgewisseld met toffe filmbeelden.

Als voormalig bioscoop is Off_Corso natuurlijk de ideale locatie voor deze happening. Een échte celebrity heeft natuurlijk sterallures en wil niets liever dan in de spotlight staan. Daarom zorgt de organisatie ervoor dat je tijdens de avond onderdeel kan uitmaken van het entertainment.

Voor de dansbeesten onder ons is er natuurlijk een line-up om lekker los op te gaan. De topsterren die zullen zorgen voor optimaal en muzikaal genot on stage zijn de bekende Lucien Foort, Jip Deluxe, The G-Team en Jordan Jamahl. Met als cherry on top de beroemde host van de avond MC Devine & Top Percussionist Ceciel Moyano.

Let op, er is een doorhost, dus doe je best op je outfit en bring an open mind!

Tickets
Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via Paylogic.nl Tevens kun je voor € 12,50 een ticket aan de deur kopen. Voor meer informatie zie XXY Party.com.

1 opmerking

XXY! Altijd erg leuk... Ik ga er zeker naar toe!!!