Partyflock
 
­ Nederland

Bauhaus pakt uit in Pand 14

gepubliceerd door , op
Bauhaus
20 januari 2012
FeestBauhaus · In confusion we Trust
Datumzaterdag 21 januari 2012
LocatiePand14
Evenementenorganisatie Bauhaus zal op 21 januari 2012 met In Confusion We Trust zijn entree maken op cultureel podium Pand14. De verwarring die wereldwijd op allerlei vlakken heerst zal deze avond gevierd worden. Dit met een stevige mix van elektro en techno ondersteund door performances van fotografen, vj's en kunstenaars.

Onder andere Wannabeastar, DoctR en Drum Tone voorzien de avond van techno en elektro muziek. Zoals bij Pand14 kan worden verwacht krijgt de bezoeker ook een dosis kunst mee. Fotografen Charlotte Brand en Nienke Bosma zullen binnen het thema exposeren met respectievelijk 'This is not denial' and 'Renewal does not equal progression'. VJ Urbanzr zal hedendaagse ritmes van het stadse leven integreren met de muziek. Tenslotte zal Jan Mors het levensgrote uithangbord van Bauhaus presenteren met een transparante kubus vlak voor Pand14 als tijdelijk visioen in het landschap.

De organisatie Bauhaus werd halverwege 2011 opgezet en stelt zich ten doel het thema Bauhaus nieuw leven in te blazen en te integreren in het hedendaagse uitgaansleven. Dit door de kenmerken van dit thema zoals functionaliteit, eenvoud en strakheid terug te brengen in de aankleding en muzikale keuzes. De naam van het evenement 'In Confusion We Trust' symboliseert de constante wereldwijde instabiliteit op politiek, economisch en zelfs natuurkundig vlak en de onzekerheid die dit met zich mee brengt. Bauhaus neemt zijn aanhang voor deze ene nacht weer terug naar een eenvoudig en functioneel bestaan en probeert te laten zien dat je vertrouwen kunt hebben in een verwarde wereld.

Line up:
Wannabeastar
DoctR
Drum Tone
Deepkraut
Black Oysters (live)
Riff Raff
PVANB

Performances:
Urbanizr (visuals)
Jan Mors/Clampidee = The Cube
Charlotte Brand = This is not denial

Kaarten voor In Confusion We Trust zijn voor €12,50 te verkrijgen via de website BauhausMusic.nl of via de Bauhaus Facebook.com pagina.

1 opmerking