Partyflock
 

Earlybird 18hrs Festival 2012 flitsend van start

gepubliceerd door , op
18hrs Festival
16 januari 2012
Het is haast niet voor te stellen, maar over slechts een paar maanden zal de lentezon weer doorbreken om onze stemming te beïnvloeden. Zomer in de bol, slippers aan de tenen en bekers vol alcoholische versnaperingen in de hand, terwijl de lekkerste beats aan het Balkenhaventerrein in Zaandam rondgeslingerd worden. Maar liefst achttien uur lang. Het moge dik onderstreept worden: 18HRS staat klaar om jou op zaterdag 14 juli 2012 te verwennen met een tweede editie!

18HRS: een korte terugblik
Talk of the town and beyond. De eerste editie van 18HRS Festival bleek aan te slaan en velen doopten het tot dé verrassing van het zomerseizoen van 2011. Nederlandse weergoden zijn nu eenmaal niet consistent, waardoor de combinatie van een indoor- en outdoor area op elk weertype antwoord bood. De 21 graden en brandende zon vormden dan ook de mooiste verrassing, waarbij Balkenhaven als droomlocatie de boeken ingaat. Het unieke terrein aan het water maakte de sfeer van 18HRS tot iets onvergetelijks; van chillen aan de waterkant tot aan het zwaaien naar meerdere luxe cruiseboten die voorbij trokken aan het feestgedruis. Alle redenen om het in 2012 nog eens dunnetjes over te doen!

18HRS: een keiharde terugkeer
Op zaterdag 14 juli 2012 wordt het startsein van 18HRS dan eindelijk gegeven. Thuis aan het Balkenhaventerrein in Zaandam, wordt ook dit jaar alles uit de festivalkast getrokken om het spektakel hoogwaardig te maken. Vanzelfsprekend dringen maar liefst 18 uur lang de lekkerste tech-, minimal- en house-beats diep door tot jouw gehoorgang, waarbij de line-up een nog dieper geheim blijft. Maar knallen ga je!

Het fantastische Balkenhaven terrein in Zaandam ligt slechts op 5 minuten rijden van Amsterdam, waarbij de fietsers vanuit Amsterdam een 24/7 een pondje tot hun beschikking hebben. Ook dit keer biedt het 18HRS festival verschillende binnen en buitenarea, waarbij wederom het deels van betonnen platen voorziene buitenterrein voorkomt dat het een modderfestijn wordt, mochten de weergoden minder goed gestemd zijn.



18HRS: earlybird actie
Op 18 januari om 18:00 zijn in 10 minuten tijd de eerste 180 super early bird kaarten verkocht, dit waren met recht super early bird kaarten want ze waren slechts 18,- euro (excl presale fee). Voor de iets minder snelle vogels zijn er nog 250 normale early bird tickets voor 25,- euro (ex presale fee). Uiteraard geld wederom op is op. De reguliere tickets gaan 35,- euro (ex presale fee) kosten.

Wie 18HRS Festival in 2012 zal hosten, welke artiesten hun verhaal al draaiende opvoeren en wat daarvan de timetable is, houdt de organisatie strikt geheim. Nog even dan. Meer weten? Nieuws gierig? Inleven? Voor meer informatie ben je van harte welkom op www.18HRSfestival.nl, fans worden onthaald met alle foto's, updates en videobeelden op Facebook.

1 opmerking

Is Zaandam de enige stad in NL waar dit mag ofzo?
Together we are Hardcore is ook 15 uur ofzo...ook in Zaandam.
Ook al gaat dat 's nachts naar binnen, het is wel bijzonder.
Natuurlijk heb je ook wel illegale en kleinere feesten die zo lang door gaan, maar op PF kom je t niet vaak tegen...goeie zaak!