Partyflock
 
­ Nederland

010 classics op 17 maart in Factory 010 in Rotterdam

gepubliceerd door , op
010 Classics
30 januari 2012
Zaterdag 17 maart 2012 is het weer tijd voor 010 Classics in de coolste en hoogste locatie van Rotterdam: Factory 010!

Sinds de eerste editie van 010 Classics in 2008 staat dit concept garant voor een echte trip to memory lane. Voor iedereen die de beginjaren van de house heeft meegemaakt is het een avond vol herkenning en herinnering. Voor de mensen die er in die tijd niet bijwaren is het de perfecte avond om zich in een tijdmachine te begeven en te ervaren wat er toen werd beleefd.

In de 010 Classics area kun je weer een nacht vol heerlijke oldschool en club classics verwachten. De line up vertelt je dat het met de muziek in deze area meer dan goed zit. Met grootheden als Paul Elstak, Stanton, Human Resource en Lars krijg je wat je wilt en nog veel meer. Miss Monica is de ware koningin van de oldschool en zal deze positie weer volledig waarmaken.

RAAK! Events is blij dat niemand minder dan dj Jean langs zal komen om een onvervalste club classics set te geven zoals hij dat zoveel jaren heeft gedaan in de legendarische discotheek It.

Tot blijdschap van velen zal Panic weer terug keren met zijn eigen Panic Room. Na het succes verhaal van de afgelopen editie is Panic weer gevraagd om de glimlachen op de gezichten van de mensen te toveren met zijn Rave sound. Hij wordt dit keer bijgestaan door niemand minder dan Vince. Vince wordt door velen beschouwd als de dj met de beste skills. Hij draait, mixt en scratcht als geen ander! Als je hem met Panic in een room zet kan je dus echt vuurwerk verwachten. Dazzler is gevraagd de avond compleet te maken en ook dat is niet voor niks. Deze man heeft misschien wel de meeste liefde voor de early sound van alle dj's in de scene en hij is zeker van plan dit te laten zien op 17 maart.

De voorverkoop start maandag 16 januari en je kunt je kaarten verkrijgen via: raak-events.nl, ticketscript en Freerecordshop.

Volledige line up:



Volledige info:

Naam:010 Classics
Datum:zaterdag 17 maart 2012
Locatie:Factory 010
Adres:Maashaven zuidzijde 1-2 (10e verdieping van de Maassilo)
Prijs:19,95 (ex. fee)
Vvk via:raak-events.nl, ticketscript en Freerecordshop
Start:23:00
Eind:06:00

13 opmerkingen

 
Lekker hoor (Y)
it setje van Jean ben ik dan wel weer benieuwd naar...
Artiest {SHOWLIST artist 52692, 65560}
Dikke line up Reza
opzeker !!!
Uitspraak van deejeedee op donderdag 12 januari 2012 om 18:37:
it setje van Jean ben ik dan wel weer benieuwd naar...


hmmm head liever marcello dan met de it classics
Pfff dat wordt zweten in de Panic Room.......

Drie meesters van het eerste uur :D
Haha dat wordt alleen maar in de Panic Room losgaan en af en toe chillen in die hele grote chill-out area (010 classics). Ik verwacht alleen gekke, unieke sets in de Panic Room;)
 
Ik denk dat ik wel ff kom kijken...Lekkere line up! :)
 
Artiest Mono
Succes gegarandeerd