Partyflock
 
­ Nederland

Laatste Kaarten Trance nation

gepubliceerd door , op
Terwijl de laatste kerstbomen momenteel op de vreugdevuren knetteren, geniet de Kerstman van zijn welverdiende luiervakantie. De oude baas croste met arrenslee stad en land af, zodat 'de beste cadeautip van december' overal tijdig onder de lichtjesboom lag. Trance Nation's feestdagenactie heeft dan ook een ongekende run op de kaarten veroorzaakt, waarmee een super gezellig feest in het blije vooruitzicht is gesteld.

Want wat dacht je van de vier uur durende afscheidsshow van één van Hollands beste tranceduo's ooit, Ernesto & Bastian? Ook trancegoeroe Johan Gielen gaat trippen 'down to memory lane' met een onvervalste classics-set.
Of de Britten Andy Moor en Mark Sherry, die tot de absolute smaakmakers van het Verenigde Koninkrijk horen?
De Finse trancetandem Super8 &Tab brengt zijn warmbloedige sound mee, die gletsjers en ijsbergen doet smelten. Behalve de Amsterdammers Chris Cortez en Spider komen ook landgenoten Marcel Woods, Marc Simz en Alex Fisher fijn buurten op het draaischavot van The Sand. En met de Rus Erick Strong, de Oekraïner Tigran Oganezov en de Amerikaanse Zwitser Sean Tyas is een nacht internationale muziek van een andere planeet gegarandeerd.

De tientjesstunt is helaas ten einde, maar deze line-up is ook zonder kortings-bon vooralsnog de lekkerste van het nieuwe jaar. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wordt de doorstart op onze nieuwe locatie een uitverkochte, hoewel op het moment van schrijven is er nog slechts een beperkt aantal reguliere en VIP-kaarten verkrijgbaar zijn. Wacht daarom niet tot het te laat is en sla zo snel mogelijk je slag.

4 opmerkingen

Goed om te lezen!! Zin in dit feestje!!