Partyflock
 
­ Nederland

Devastation keert onverwoestbaar terug in de Kempen

gepubliceerd door , op
Devastation
5 januari 2012
FeestDevastation · The Hardcore Invasion
Datumzaterdag 28 januari 2012
WinactieDevastation actiegesloten
LocatieFeesttempel Ambiani
Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt Devastation georganiseerd in Bladel. Devastation zal gehouden worden in discotheek Feesttempel Ambiani die plaats biedt aan 700 bezoekers. Vanaf 21.00 uur 's avonds zullen 4 artiesten de beste early hardcore, hardcore en industrial hardcore platen ten gehore brengen. De echte hardcorefreak kent de verwoestende werking van dit feest nog. Op 31 maart 2006 vond de eerste succesvolle editie plaats op de Waterlaat in Bergeijk.

Line up
Voor Devastation is een selectie gemaakt uit de beste nationale en regionale artiesten. De Wit uit Bergeijk verzorgt deze avond een speciale early hardcore set. De Valkenswaardse hardcore artiest System Overload zal daarna het roer van de Bergeijkse dj overnemen. Daarna is het tijd voor de hoofdact van de avond; Endymion. Het Veldhovense duo Profreaks zal de avond geheel in eigen stijl afsluiten met een beukende set.

Locatie
De Feesttempel Ambiani in Bladel is al enkele jaren niet meer permanent open als discotheek. Met regelmaat vonden er de afgelopen jaren toch enkele housefeesten plaats. Het laatste hardcore feest dateert echter alweer uit medio 2009. Dit doet de echte hardcore liefhebber pijn, zeker wanneer je de succesvolle tijd van Planet Hardcore in Bladel nog hebt meegemaakt. Gelukkig komt hier 28 januari verandering in en gaat Minority Events hardcore terug brengen in de Feesttempel Ambiani!

Licht en geluid
Zoals je van een hardcore evenement mag verwachten dat de naam Devastation draagt, zal het geluid als muziek geweld in de oren klinken. Minority vindt het niet alleen belangrijk dat het geluid hard klinkt maar vooral zuiver want dan komt de hardcore het beste tot zijn recht. Naast goed en zuiver geluid zal er geïnvesteerd worden in een goede lichtshow.

Kaartverkoop
De organisatie verwacht dat de kaartverkoop hard zal gaan lopen. Hardcore is al enige jaren weg uit de Kempen en met deze lage entree hoeft de prijs voor niemand een belemmering te zijn om te komen. De kaartjes kosten in de voorverkoop slechts € 8,00 en zijn verkrijgbaar bij Feesttempel Ambiani in Bladel, Primera in Eersel en Sport50-One in Bergeijk. Wanneer er op de avond zelf nog kaarten beschikbaar zijn zullen deze €10,00 kosten aan de deur. De minimumleeftijd voor Devastation is 16 jaar.

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 169301, 118585, 90218, 54882}
Heb er zin in!!!! Lang geleden dat ik deze regio gedraaid heb het publiek is altijd super!
Tijd om wat nieuwe tracks te droppen hier!!!!!!
Wordt gezellig!
:) lachen man,
Devastation Hardcore 2006, was m'n eerste HC-feesje.
Hier kunnen we dan ook wel eens een kijkje nemen.
Wil je vrijkaarten winnen?
Zie de Facebook actie:
http://www.facebook.com/profreaks/posts/254956604576995