Partyflock
 
­ Nederland

Line up Fucking Bastards goes erotic

gepubliceerd door , op
Fucking Bastards
11 november 2011
Het hardste fucking feest dat er maar bestaat, en dan letterlijk. Zo zou je Fucking Bastards kunnen noemen. En dan zit je er niet eens naast! Het gaat heet worden, en dan niet alleen de temperatuur in de zaal, maar ook je bloed zal sneller stromen als je de hardcore vibe verbind aan een erotic extravagant party. De dresscode is gewoon simpel: Dress to Impress. En Fucking Bastards goes Erotic is weer een stuk verder gekomen. Met trots presenteert Fucking Bastards... de Line-Up!

Het gaat hard! Alle Early Bird kaarten waren al ver voor de einddatum van de actie verkocht, dus als je een van de gelukkigen bent heb je voor maar € 17,50 een dikke ticket in the pocket. Maar je kan nog verzekerd van toegang zijn, als je nu naar Paylogic of een Primera winkel rent om een kaartje te bemachtigen. Wachten tot aan de deur is in elk geval geen aanrader!

Ok, geen uitstel meer! Welke gruwelijke dj's gaan hun kunsten vertonen? In drie zalen zijn dat bij elkaar meer dan 30 dj's en live-acts. Uit binnen- en buitenland, ook nog eens, dus de ware hardcore liefhebber wordt wel erg verwend op 28 januari! Het zou verboden moeten worden.

De hele line-up kun je natuurlijk nalezen op de site van Crystal Venue. Lees hieronder over de grootste namen in alle drie de zalen!

Fucking Bastards
Rotterdam Terror Corps: Deze act behoeft weinig uitleg. Deze mannen staan ten eerste al heel aan de wieg van de hardcore sound en weten ten tweede ook als geen ander hoe ze dit in een erotic show stoppen.

Nosferatu: Met meer dan 1000 feesten op zijn naam en een fanclub waar je geil van wordt weet je met Nosferatu één ding zeker: hier gaan de vonken van afspatten!

Partyraiser: Evenals Nosferatu heeft deze man tienduizenden fans achter zich staan en heeft de grootste feesten en zalen op zijn kop gezet, veel eigen producties in het veld staan en is hij in Culemborg zeker geen onbekende!

Amnesys: Uit Italië komt deze knettergekke dj die ook hier al duizenden fans op zijn naam heeft staan. Niet voor niets, want als je deze man aan het werk hoort gaan je benen vanzelf stampen!

Terror Bastards
Noisekick: Wie deze dj al eens aan het werk heeft gezien weet dat dit ook één van de groten is. Met zijn verschijning als halve demoon alleen al scoort hij dik en dan heeft de organisatie het nog niet eens over zijn tot op het bot doorbijtende terrorsound!

The Vizitor: Als lid van Necromaniacs en als solo dj gaat het er bij The Vizitor wreed aan toe. Dit is terror zoals het bedoelt is, hier wordt geen plank op de andere gelaten. Gewoon keihard beuken!

Bryan Fury: Coming to you from the UK. Deze man weet goed wat terror moet zijn en hoe hij de zaal maximaal uit zijn dak kan laten gaan. Bestel dus maar vast wat extra Duracell batterijen, want je gaat ze nodig hebben!

The Destroyer: Ook uit Italië komt The Destroyer, die zowel daar als hier in de hardcore capital of Nederland hoge ogen gooit. Je gelooft het niet maar de cd-spelers kunnen zijn BPM-tempo bijna niet meer bijbenen. Een verzoek ligt al bij Pioneer.

Early Bastards
Bass-D: Eigen home-grown Bass-D zit alweer een aantal jaartjes in de scene, wie kent hem niet? Zijn stijl is zo gevarieerd dat hij overal tussen te zetten is. Op Fucking Bastards gaat hij diep de oldschool sound in.

Headbanger: Ook wel bekend als lid van Waxweazle en The Alienator staat hij garant voor een originele dosis musical xtc. Op fucking Bastards 28 januari zal hij ervoor zorgen dat ook de Early area een hel wordt om te overleven. But that's what you wanted!

En dan hebben de fucking Bastards nog maar een klein deel van de line-up bekend gemaakt! De andere dj's vind je zelf terug via de website van Crystal Venue of die van Partyflock, nog steeds de meest complete party-database van Nederland. Een klein stukje van de erotic sluier is bij deze opgelicht: Rotterdam Terror Corps zal zich van zijn beste kant laten zien en een hele dikke erotic live-show neerzetten. Maar daar houdt het niet bij op! Alleen daarover later meer, want ook nu nog worden de meest kinky onderdelen daarvan uitgewerkt. Maar het gaat dik worden, heel wreed! Dus! Check in bij Paylogic of Primera en zorg gewoon dat je erbij bent!

28 opmerkingen

Staan wel enkele leuke namen in
VET! :bounce:
erg strakke line-up! 100% aanwezig!
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
Uitspraak van Jur:bounce: op vrijdag 30 december 2011 om 14:15:
triest man


met een tut op de foto staan is pas triest
Uitspraak van Ratje op vrijdag 30 december 2011 om 16:47:
triest man

met een tut op de foto staan is pas triest


vergeet niet dat deze baby z'n speen hard nodig heeft, anders gaatie huilen
krijg t nog druk in Januari :)
hulde voor crystal, eindelijk weer eens destroyer!!
 
nix op het hele geheel aan te merken maar wel een drama persbericht, dat dan weer wel....
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 31 december 2011 om 16:04:
drama persbericht
Kopfschrank vs Microgun!!! (L) HELL YEAHHH
Uitspraak van Linda:cheer: op zaterdag 31 december 2011 om 18:58:
Microgun


soort van minigun maar dan kleiner? :lol:
Bryan Fury terror? Ja hoor...:s
 
Uitspraak van Tha Fristy op dinsdag 3 januari 2012 om 21:29:
Bryan Fury terror? Ja hoor...


Staan wel meer dj's in de "Terror bastards" area die geen terror draaien ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Ratje op vrijdag 30 december 2011 om 16:47:
Uitspraak van [C.V.M.M.E.L.G.] Jur op vrijdag 30 december 2011 om 14:15:triest man
met een tut op de foto staan is pas triest


:lol:
"De dresscode is gewoon simpel:"

Ik hou niet zo van dresscodes :S
Wil gewoon aantrekken wat ik wil
of is zonder t-shirt rondlopen erotisch genoeg :lol:

Uitspraak van [SF] Lethal Injection op vrijdag 30 december 2011 om 20:34:
Dikke Flyer


guwelijk :P

Line-up niet speciaal maar zal me zeker vermaken :D
Rotterdam Terror Corps mocht natuurlijk niet ontbreken ;)
laatste aanpassing