Partyflock
 
­ Nederland

Nederlands debuut Paul Thomas op vrijdag 13 januari bij Very Vet Invites

gepubliceerd door , op
2012. Een nieuw jaar vol feest, gekkigheid en dansen. Ook voor de organisatie van Very Vet die op vrijdag 13 januari van start gaat met een nieuwe editie onder de noemer 'Very Vet Invites'. Tijdens deze avond wordt de internationale topper Paul Thomas overgevlogen naar het LVC in Leiden om een flink portie progressive house te knallen.



In zijn geboorteland werd Paul Thomas vijf jaar geleden benoemd tot resident van Godkitchen in Birmingham en de daaraan gelinkte Global Gathering festivals. Daarmee kreeg hij de kans om zich te ontwikkelen tot één van de nieuwe talenten uit de Engelse housescene. Inmiddels heeft hij releases uitgebracht op Strictly Rhythm, Size Records en het Nederlandse Spinnin' Records. Onlangs bracht hij nog een plaat uit samen met Pete Griffiths op het toonaangevende Toolroom en de afgelopen tijd produceerde hij tracks met Mark Knight, Funkagenda en Richard Dinsdale. Paul Thomas stond ondanks zijn sterke discografie nog niet eerder in Nederland dus dit is je kans om zijn debuut op Hollandse bodem mee te maken!

Ook de 23-jarige Simon Gain uit Denemarken is vanavond bij 'Very Vet Invites' te gast en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een mooi indrukwekkend cv opgebouwd. Wereldwijde toppers zoals Tiësto, Dave Spoon en Ferry Corsten zijn de afgelopen jaren lovend over zijn nummers en sindskort is hij getekend op het label van Chuckie: Dirty Dutch Music. Zijn kwalitatief hoge tracks combineren tech-house met progressive en hij haalde meerdere malen de top 10 op Beatport. Simon Gain stond net zoals Paul Thomas niet eerder in ons kikkerlandje.

Residents NO_ID en Sebastien Lintz nemen tijdens deze avond ook plaats achter de decks. NO_ID gooit op dit moment hoge ogen in het buitenland met releases op het label van Michael Woods en hun Crossover track 'How R U Feeling Right Now' wordt gedraaid door onder andere Axwell, David Guetta, Tiësto en Chris Lake. Geen kleine jongens dus! Tijdens 'Very Vet Invites' gaan de jongens een boel vele nieuwe platen draaien die begin 2012 uitkomen op enkele grote internationale platenmaatschappijen. Een boel exclusives die je niet mag missen!

Sebastien Lintz gaat ook onwijs lekker met zijn tracks. Hardwell remixte afgelopen zomer zijn nummer 'Passion' die een regelrechte festivalhit werd binnen de house- en trancewereld. Ook Spinnin' Records wordt blij van zijn platen: De afgelopen tijd bracht het label meerdere nummers van Sebastien Lintz uit die wereldwijde support ontvingen. Samen met Tommy Trash en NO_ID maakte hij in 2011 het nummer 'Nothing Left To Lose' die je ongetwijfeld voorbij hebt horen komen. Aankomend jaar gaat Lintz flink gas geven en wordt zijn succes alleen maar groter.

'Very Vet invites Paul Thomas' vindt plaats op vrijdag 13 januari in het LVC in Leiden. Kaarten kosten €12 en zijn online te koop via de website van het LVC of gewoon in de muziekwinkels van Plato en Velvet Leiden. De deuren gaan om 23u open en om 4u is het feest voorbij. Wees er op tijd bij want om 2u sluit de entree en kun je helaas niet meer naar binnen. Check de Facebookpagina voor meer informatie over het evenement.

Over Very Vet: Sebastian Sleebos, NO_ID & Sebastien Lintz organiseerden in 2011 de eerste twee edities van het progressieve housefeest Very Vet. Met veel succes want aankomend jaar beloven ze alleen nog maar groter uit te gaan pakken met 'Very Vet Invites' waarbij (inter)nationale gasten binnen de scene langs komen om het dak er van af te knallen.