Partyflock
 
­ Nederland

Planet Rose invites El Mundo & Satori
Into void liveset

gepubliceerd door , op
Zaterdag 24 december hosten El Mundo & Satori een heuse Planet Rose avond. Zij zullen dit doen in thuisbasis Nijmegen en de club Doornroosje. Voor El Mundo & Satori is Doornroosje een belangrijke leermeester geweest in hun muzikale opvoeding, het is dan ook 'stiekem' een droom die uitkomt voor hen om een gehele avond te mogen vullen! Deze avond zal gevuld worden met uiteraard talent van Nijmeegse bodem en een nationale topper.

Emilio Bestevez zal de avond openen op geheel eigen wijze. Emilio, in zijn genen verbonden aan El Mundo, is opgevallen door zijn eigenwijze en karaktervolle dj sets. Heeft zich binnen een relatief korte periode het dj vak meester gemaakt en is daarmee hard aan de weg aan het timmeren.

Satori zal zijn eigen Into Void album door middel van een speciale liveset ten gehore laten brengen. Zijn album is dit jaar uitgekomen op BLA BLA Records. Satori doet zijn liveset maar op een paar speciale plekken in Nederland. Doornroosje is uiteraard zo'n speciale plek.

Na de liveset van Satori zullen El Mundo & Satori de avond de nodige 'schwung' geven met een dj set waarin haarfijn de sound van de organisatie wordt gepresenteerd: dansbaar en diepgang met melodische insteek.

Tot slot Peter Horrevorts. Peter behoort tot een van de beste producers ter wereld. Alles wat hij maakt is goud. Of het nou house, techno of obscure experimentele muziek is. Hij kan het allemaal. Met een absoluut gehoor weet hij zich te meten met de groten der aarde. Als dj weet hij als geen ander de tent op z'n kop te zetten. Verwacht een stevige afsluitset van Peter.

Naast dit muzikaal gebeuren worden er nog leuke prijzen weggegeven. Het is tenslotte Kerst!

Prijsvraag
Wat was de eerste release van El Mundo & Satori en in welk jaar?

De winnaar krijgt de mogelijkheid om eens langs te komen in de studio van El Mundo & Satori. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in hoe dancemuziek wordt gemaakt? Heb je ambitie om te produceren, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Ben je benieuwd hoe een E&S track of track van het album van Satori is gemaakt? Of ben je gewoon fan van het borsthaar van Satori? Of heb je gewoon interesse in een knuffel van El Mundo? Aarzel dan niet en zoek het antwoord op de prijsvraag op! Mail je antwoord naar prijsvraag@doornroosje.nl!