Partyflock
 
­ Nederland

Presale tickets 24 Hour party people bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
De legendarische 24 Hour party people zijn terug en maken zich wederom op voor het wildste feest van het jaar! Op 1 januari 2012 zullen vanaf 09:00 uur 's ochtends de deuren van Studio 80 opengaan voor de traditionele Nieuwjaarsmarathon van minimaal achttien uur lang. De laatste 100 presale tickets worden nu aangeboden, maar Studio 80 zal voldoende kaarten apart houden aan de deur voor de impulsieveling en de late-adopters die vroeg in de ochtend of later die dag willen langskomen.

Met de grootste line-up en de langste openingstijden van Amsterdam belooft het in ieder geval weer een memorabele dag en nacht te worden. De dresscode is zoals elk jaar '24 Hour party people', dat carnaval mag doen verbleken. Iedereen die geen presale ticket heeft kunnen bemachtigen, wordt aangeraden om vroeg naar Studio 80 te komen, want wanneer de deurverkoop om 09:00 uur start, barst het feest zoals elk jaar meteen los, oftewel 'vol gaan als een kruisraket' (quote Bertje Gyros).

De hoofdrollen zijn verdeeld over precies 24 dj's die natuurlijk alles uit de kast halen om het echte Amsterdamse partypubliek te geven wat ze willen op de eerste dag van het nieuwe jaar. Een ieder die ooit op 24 is geweest kan dit bevestigen, een kleine blik op de foto's van de vorige editie tijdens ADE zegt genoeg: heeft iemand ooit 25 opblaasdieren door een club zien gaan? Met Lauhaus & Boris Werner (8 Hour set), Steve Rachmad & Wouter de Moor, Red Robin & Olivier Weiter, David Labeij & Julien Chaptal, Pete Bandit & Jason Shae, Eric de Man, Johanna Mercker, Efdé, Bob Nagel, Microove, Unders, Homework, Presetone (ONNO & Victor Coral), Bas Amro, Moritz, Beesmunt Soundsystem, Milan Meyberg en Daan Groeneveld kan men bovendien spreken van 24HPP-waardig programma. Ook wordt er een grootse traditie voorgezet: de 8 uur (!) durende b2b set van Lauhaus & Boris Werner zal zoals ieder jaar weer zorgen voor het afsluitende vuurwerk.

Deze vrolijke bende wordt begeleid door De Nachtvlinders, onder leiding van Joanna Toetenel. Een ijsje tegen de hitte, het verfrissingteam indien je er helemaal doorheen zit, en mocht je tussendoor geen tijd gehad hebben om jezelf mooi te maken, dan wordt je van top tot teen versierd. Ook staat er voor de vroege vogels een gratis ontbijt klaar met oa. koffie, thee, soep en croissants. Iedereen snapt natuurlijk dat je even goed moet bijtanken voordat je instapt op 1 januari. Eat good, party hard.

Kort samengevat: op 1 januari wordt in Studio 80 het befaamde 24 Hour party people gevierd met maar liefst 24 dj's, waarvan de eersten vanaf 09:00 's ochtends de spits afbijten. Aan de deur zullen er voldoende kaarten klaarliggen voor de late beslissers en er zal 's ochtends een ontbijtje te verkrijgen zijn zo lang de voorraad strekt. Om het geheel helemaal af te maken zullen De Nachtvlinders je de hele dag en nacht verwennen met spielerei.

Tot 1 januari, tot 24 Hour party people!