Partyflock
 
­ Nederland

Geen oliebollen en Glühwein, maar keihard knallen aan het water
H2o

gepubliceerd door , op
H2O
30 november 2011
Zaterdag 24 december, kerstavond, lanceert Waterfront Rotterdam het gloednieuwe concept H2o. De naam van het concept verwijst naar de lokatie van de aan de maas gelegen club. Speciaal voor deze eerste editie wist Waterfront Rotterdam een aantal gerenommeerde dj's te strikken om knallend de kerstdagen in te luiden.

Een van de headliners van H2o is Baggi Begovic. Deze dj van Bosnische afkomst is een van de gezichten van de Rotterdamse house scene en geliefd om zijn brede platenkeuze. Baggi heeft door de jaren heen in alle bekendere clubs van Nederland gedraaid en is ook in het buitenland geen onbekende. Met releases op Stealth records, Defected en Subliminal behoord Baggi tot de nationale top. Tijdens H2o zorgt MR Begovic er voor dat je dansend de kerst in gaat.

Andere headliner is Robbie Taylor. De geboren Rotterdammer is wat minder vaak in Rotterdam te bewonderen maar is zeker niet minder geliefd. Afgelopen jaar stond hij nog in o.a. New York, Moskou, Mumbai, etc zijn platen te draaien. Met releases op Stereo Productions, Stealth records en zijn eigen label Taylor Made Recordings timmert Robbie hard aan de weg met zijn typisch Taylor sound, wat staat voor techy, tribal house waar je niet op stil kunt blijven staan!

Naast Baggi Begovic en Robbie Taylor zullen ook oude rot in het vak Ton TB, jonge held Ryan Watts, Wicked-G, Stanley Ramos & S.C.A.R. hun stinkende best doen om een onvergetelijke avond neer te zetten.

Prijs
De entree voor H2o is 10,- euro in de voorverkoop en 15,- aan de deur.
In de voorverkoop via Easyticket.

Openingstijden
De deuren gaan open om 22.00 uur om vervolgens om 05.00 te sluiten.

Auto en Openbaar vervoer
Waterfront Rotterdam is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto isWaterfront Rotterdam goed te bereiken. Parkeren kan in de parkeergarage en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Rotterdamse Trots Baggi! :respect: