Partyflock
 
­ Nederland

I Love 2012 NYE in de Lichtfabriek is bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Net als vorig jaar gaat de kaartverkoop voor hét Oud en Nieuw feest van Haarlem en omstreken erg hard. Taste-it! presents: I love 2012 vindt weer plaats in de historische Lichtfabriek en de organisatie verwacht de aankomende dagen een run op de allerlaatste kaarten. Deze zijn online verkrijgbaar via www.taste-itmusic.nl en tevens bij alle Free Record Shops en Colombo Jeans Store (contant betalen) in de Grote Houtstraat 62 te Haarlem.

Ricky Rivaro stopt en neemt afscheid van publiek in de Lichtfabriek
Verdeeld over drie zalen staan in totaal 15 top artiesten geprogrammeerd. Onder andere de house helden Erick E, Baggi Begovic & Brothers in the Booth, maar ook het Haarlemse tech duo Mike Ravelli & Miss Melera en DE classics koning van Nederland: Rob Boskamp. Eén man verdient op NYE echter extra aandacht: Ricky Rivaro. De onofficiële Nachtburgemeester van Bloemendaal stopt er mee. Na jarenlang aan de Nederlandse house top gestaan te hebben vind Ricky het tijd voor nieuwe uitdagingen en gaat hij zich volledig richten op zijn eigen bedrijf. De organisatie is bijzonder trots dat Ricky één van zijn allerlaatste dj optredens komt geven in de Lichtfabriek.

Facebook
Op Facebook zullen de komende dagen verschillende livesets uploaden van artiesten die op NYE naar de Lichtfabriek komen. Hou de facebook pagina dus in de gaten want daarop lees je ook alles over de update omtrent de kaartverkoop.

Lockers
Dit jaar werkt de organisatie niet meer met een garderobe maar met kluisjes. Ze verwachten hiermee dat ze lange rijen bij de ingang kunnen voorkomen. Zorg dat je contact geld bij je hebt voor de huur van de locker en de borg. De borg ontvang je uiteraard retour bij het inleveren van de sleutel. Ze adviseren iedereen om voor 24:00 naar de Lichtfabriek te komen en met hun het nieuwe jaar in te luiden. Zo voorkom je de drukte aan de deur en mis je niks van het feest.

1 opmerking