Partyflock
 
­ Nederland

Booming New Year Hemkade uitverkocht
Alleen nog combikaarten met Crystal Venue

gepubliceerd door , op
Booming New Year Hemkade uitverkocht
1 november 2011
Booming Sexy New Year op de Hemkade is weer ver van te voren uitverkocht. Het feest bij uitstek om jouw nieuwe jaar superknallend te beginnen. Ondanks de extra grote tent aan de zijkant van de Hemkade is het nu al uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele combikaarten te koop met de Hemkade en dezelfde party in de Crystal Venue op 1 januari. Wees er wel snel bij want er zijn nog maar 89 combikaarten over. Deze mensen met een combikaart van een zeer aantrekkelijk bedrag van €39,75 kunnen naar twee feesten op één dag. Klik hier om nu nog je kaart te bestellen voordat het te laat is!

KinkyBus.nl verzorgt voor u de stijlvolle en ondeugende reis tussen de twee feesten, je kunt gezellig in de rondzit of aan je tafeltje genieten van een exotisch of gekoeld drankje. Er is een dj aanwezig en in combinatie met een lasershow bereikt je ongetwijfeld een feestelijke hoogtepunt. Ook kun je in de bus eten en drinken bestellen. Als klap op de vuurpijl word je ook nog eens bediend in deze VIP bus. Het blad Panorama reist mee om een verslag te schrijven. Let er wel op: In de Crystal Venue hoef je geen dame bij je te hebben als man zijnde, maar let op in de Hemkade wel. Dus mocht je een combikaart hebben betekent dat niet dat je zonder dame binnenkomt in de Hemkade. De reistijden die voorlopig vastgesteld zijn:

Bus 1 20:30 Hemkade - 22:00 Culemborg
Bus2 20:30 Culemborg- 22:00 Hemkade
Bus 1 22:30 Culemborg- 24:00 Hemkade
Bus 2 22:30 Hemkade- 24:00 Culemborg
Bus 1 24:30 Hemkade- 02:00 Culemborg
Bus 2 24:30 Culemborg- 02:00 Hemkade



Deze tijden kunnen nog worden aangepast. De organisatie gaat er van uit dat er nog meer ritten bij komen. Voor meer informatie en de limo win actie kijk op www.crazyland.org

16 opmerkingen

Super weer. We hebben er zin in :P
 
:D
leukste feest van het jaar :)
Super om weer met z'n allen te feesten! Heb er zin in! (hoop een klein beetje dat ze ietsjes minder kaarten in de verkoop hebben gedaan dan wat toegestaan is, de main is anders echt niet te doen)
 
Artiest Renji
Superveel zin in!!!

:honger:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Nog ff !
Voor de laatkomers heb ik voor beide feesten nog 2 promotickets: Ik vraag hier €20 euro per ticket voor. Dus zowel culemborg als zaandam.

Laat maar even wat van je horen!!! Have Fun Party peeps
laatste aanpassing
 
betersss....

meot nog kaarte hebben!!!!!!

( nog 2 kaarten voor 2 dus 40 eeuro???)

eumm.... naja doe ze maak zou ik zegge da,,,


hoor van je ,,,
nog twee tickets voor de hemkade gezocht... pb aub
Ik heb nog 2 kaarten voor Booming Sexy Hard New Years Vibe...
Feest vind plaats in CULEMBORG op de crystal venue.

Dress Code: Black and/or White

Grz Arnoud
2 kaartjes te koop hemkade
laatste aanpassing