Partyflock
 

Poppodium Iduna is terug

gepubliceerd door , op
Poppodium Iduna in Drachten staat bekend om de goede sfeer, maar ook het goede geluid is inmiddels een bekend gegeven. Kortom, een locatie die zeer geschikt is voor de harder styles. In 2012 brengt organisatie J-Creative deze stijlen terug in Iduna, met maar liefst drie edities! E-Vasion – free edition (28 januari), Revolved (25 februari) en Evolved (28 april).

E-Vasion
Iduna en J-Creative trakteren met een gratis kick off op 28 januari! Een aantal lokale helden brengen de hardcore traditie terug in Iduna. Zet je schrap voor veel verschillende sounds: oldschool, early hardcore, hardcore, industrial hardcore en om het af te maken nog een portie schranz en frenchcore.

Line-up:
Arbi
C-Section
T-Kick
Pro-Zac
Hermaniak
Pathogen vs J-Lines
D-Matic
The Philosopher

Revolved
Op zaterdag 25 februari presenteert Iduna in samenwerking met J-Creative Revolved. Hardcore in Poppodium Iduna is terug, en hoe! Met niemand minder dan Negative A belooft dit een snoeihard spektakel te worden. Negative A wordt bijgestaan door bekende namen uit de regio. Daarbij komt nog een exclusieve liveset van hardcoreheld Painbringer. Tickets kosten € 10 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de Stations Restauratie, Drachten (van Knobelsdorffplein), Fotoshop Bekkema, Drachten en De Koffiebus. Tickets aan de deur kosten € 12,50.

Line-up:
D-Matic
Thrillseekers
Pro-Zac
Micky Madness
D-Noize
Phonzo
Painbringer (live)
Terrox
Negative A

Evolved
Het is tijd voor hardstyle in Drachten. Op zaterdag 28 april zetten de beste hardstyle DJ's Iduna op zijn kop! Reken maar op een aantal grote namen in de scène, die laten zien wat echte hardstyle is. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de line-up, die we nog niet gaan verklappen. Maar hou ons vooral in de gaten via www.iduna.nu of www.j-creative.nl Tickets kosten € 10 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de Stations Restauratie, Drachten (van Knobelsdorffplein), Fotoshop Bekkema, Drachten en De Koffiebus. Tickets aan de deur kosten € 12,50.

3 opmerkingen

 
gaaf
lekka