Partyflock
 
­ Nederland

Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt

gepubliceerd door , op
De ADE gemoederen zijn nog maar nauwelijks bekoeld of er is weer een nieuwe knalfuif in de planning. Want met een live set van het Zweedse Minilogue en een Mystery Guest van internationale allure biedt Breakfast Club wederom soelaas aan iedereen die een broertje dood heeft aan het reguliere Nieuwjaarsgebeuren. Van 07.00 tot 16.00 zorgen ze in het prachtige Undercurrent voor de ideale omstandigheden om het nieuwe jaar stijlvol in te luiden samen met liefhebbers, vrienden en andere fijne personen. Geen hoge entree prijzen, lange rijen en te dronken mensen, maar goede muziek, een smakelijk ontbijt buffet en een sfeervolle omgeving. Een beter begin van het nieuwe jaar kunnen je je niet voorstellen!

Muziek
Met een twee uur durende live set van Minilogue halen ze een grote favoriet in huis. Met releases op labels als Mule Electronics, Wagon Repair en Cocoon staat Minilogue voor een tijdloos geluid dat door merg en been heendringt. Live klinken de onweerstaanbare grooves en hypnotiserende bassen nog vetter dan op plaat. Niet voor niets behoren deze twee heren al jaren tot de wereldtop. Eigenzinnig, diep en zonder concessies. Twee volle uren lang. De laatste keer stonden ze op Volt Loves Summer en nu dus bij Breakfast Club. De tweede internationale naam mag nog niet aangekondigd worden, maar wel kan worden gezegd dat deze Amerikaan zich het afgelopen jaar meerdere malen heeft bewezen in Amsterdam en ver daarbuiten. Deze bijzondere Mystery Guest zorgt gegarandeerd voor een knallend slot akkoord. Speciale vermelding verdient de bijzondere live set van Robin Kampschoer die mensen zeker zal doen verbazen. Overige muzikale omlijsting is in zorgzame handen van het voltallige Breakfast Club residentie orkest.

Nieuwjaarsontbijt
Om het zorgzame gevoel erin te houden wordt er van 07.00 tot 10.00 een geheel gratis ontbijtbuffet opgediend waar verschillende soorten fruit, yoghurtjes, belegde broodjes en andere lekkernijen verkrijgbaar zijn. De tweede zaal wordt omgebouwd tot een ouderwetse chill out waar je lekker kan hangen. Als de verkoop verloopt zoals verwacht dan komt er nog een tweede volwaardige area bij.

Doorpakken
Na een zeldzaam sfeervolle uitverkochte ADE editie is de stempel definitief gedrukt en kun je wel stellen dat Breakfast Club een van Amsterdam meest populaire dagfeestjes is geworden. Daarom pakken ze meteen door, op een grotere locatie, met een dikke internationale line-up. De intentie blijft echter exact hetzelfde. Een positieve afterparty met diepe dansmuziek en een zeldzame intieme sfeer. Alle feesten verkochten tot nu toe uit en ze verwachten dat dit met bovenstaande feiten zeker niet anders zal zijn. De kaartverkoop is gestart. Hopelijk zijn jullie er allemaal weer bij: frontlinie!

Line up