Partyflock
 
­ Nederland

Dirty Dutch
Last info

gepubliceerd door , op
Start Die-Hard kaartverkoop Amazone Project
Het aftellen is begonnen, en je kunt eindelijk je klaarmaken voor Dirty Dutch | Black Out. Hieronder de last event info, waardoor je zeker weet dat je letterlijk en figuurlijk niet de weg kwijtraakt tijdens het donkerste dagen van 2011. Deze informatie staat ook op de Dirty Dutch App powered by Vodafone, dus mocht je geen zin hebben om dit te lezen, download dan nu de app en check het daar!

Amazone Project
Voorstelbaar. En vergelijkbaar met een regelrechte winterdepressie: de onrust die veroorzaakt wordt zodra de laatste beat van Dirty Dutch komende zaterdag door de boxen gekaatst wordt. Want natuurlijk kan ook jij niet 365 dagen wachten tot de volgende grootste editie van Dirty Dutch. Geen zorgen, tover die glimlach nu maar weer terug op je gezicht want op zaterdag 25 februari 2012 verrasst ID&T je met Amazone Project!

Het alom besproken en wereldwijd beschreven concept van Sunnery James & Ryan Marciano vindt ook ditmaal plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Natuurlijk compleet met artiesten van de hoogste rang, exclusieve sets en een show dat alle zintuigen op scherp stelt.

Ook voor Amazone Project vindt er de die-hard kaartverkoop plaats, welke op donderdag 22 december 2011 van start gaat. Zorg dat je er op tijd bij bent om de glimlach op je gezicht te houden!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.amazone-project.com

Dirty Dutch tickets
Dirty Dutch is bijna uitverkocht en let dus op voor zwarthandelaren en webwinkels als je alsnog een kaartje koopt. Veel van deze kaarten zijn nep en het zou zonde zijn als je van buiten de hekken het feest moet meemaken! Elke kaart heeft namelijk een unieke barcode die maar een keer te scannen is. Vergeet vooral je ticket niet uit te printen! Ze scannen namelijk niet vanaf telefoons. Mocht je vragen hebben over je tickets, neem dan alsjeblieft alleen contact op met Paylogic: Mailen kan naar clientsupport@paylogic.nl of bellen met 0900 6606606 (45cpm).

Diehard tickets
Als je in het bezit bent van een Die Hard Ticket ga je naar binnen bij de hoofdentree van de RAI. Daar is een speciaal gedeelte van de ingang gereserveerd voor de Die Hard bezoekers. Na het scannen van je ticket kom je langs een Die Hard balie waar je bij de hostesses je ticket inruilt voor een Die Hard polsbandje, ook krijg je daar een leuke goodiebag mee. Met het Die Hard polsbandje ontvang je bij de lockerbalie een gratis kluisje en heb je toegang tot de Die Hard area helemaal vooraan bij het podium van de mainstage.

Legitimatie
Vanaf 18 jaar en ouder mag je naar Dirty Dutch komen en ze zijn hier streng in! Als er om je legitimatie wordt gevraagd en je kunt deze niet laten zien, dan moet je helaas een jaar overslaan.

Drugsbeleid
Nee, ook bij Dirty Dutch mag er geen drugs gebruikt worden en er geldt een zero tolerance drugsbeleid; dat betekent dus dat er géén drugs mag worden meegenomen. Wordt er drugs bij je aangetroffen dan wordt je de toegang tot het evenement ontzegt en wordt je overgedragen aan de politie. En dat zou zonde zijn. Roken mag alleen in de daartoe aangewezen ruimtes.

Het weer
Eindelijk een keer geen sneeuw tijdens Dirty Dutch! Echter wordt er wel veel regen verwacht. Bereid je hier voor de heen- en terugreis goed op voor en denk bijvoorbeeld aan een waterdichte jas. Je mag paraplu's mee naar binnen nemen, mits deze in je kluisje passen. Zo niet, dan worden ze bij de ingang afgenomen. Er zijn voldoende kluisjes om jassen en tassen in op te bergen voordat je het evenement betreed. Het kan ook best zo zijn dat je nog een eindje moet lopen vanaf de auto naar de entree, dus zorg ervoor dat je jas aanhoudt.

1 opmerking

 
Sjaak:lief: