Partyflock
 
­ Nederland

Unforgiven
The mixxed up edition

gepubliceerd door , op
Unforgiven
3 januari 2012
FeestUnforgiven · The mixxed up edition
Datumvrijdag 20 januari 2012
LocatiePand 3
Het is bijna zo ver. Over iets meer dan een maand zal de tweede editie van Unforgiven plaatsvinden. Dit zal natuurlijk weer gebeuren aan de Welle in Deventer. En dan gaat het natuurlijk over Pand 3. Net zoals de vorige editie van Unforgiven zal er ook deze keer een andere subtitel zijn.

Mixx it up!
Hardest Dreams en Moon Star Events zullen elke editie van Unforgiven in een ander jasje steken. Deze keer hebben ze gekozen voor 'the mixxed up edition'. Hierbij zullen Hardest Dreams en Moon Star Events de variatie aanbieden van battles en solo's, van hardstyle naar hardcore en alle sub genres die zich er maar tussen bevinden. Wat wil een mens nog meer?

Pand 3
Pand 3 is een underground locatie voor ongeveer 125 man. Geluid is naar zeggen van Hardest Dreams en Moon Star Events toppie! Muntjes kosten er maar een euro en de mensen zijn er altijd gezellig. De mensen van Pand 3, Hardest Dreams en Moon Star Events organiseren meerdere events per jaar. Waaronder natuurlijk Clubberland, Final Resolution, Hard-Aholic, Turning Point, Tickeltie Eigenwijs, Unforgiven en niet te vergeten alle bday party's die zo nu en dan op de vrijdag avonden worden gegeven.

Nadat de dj's zijn benaderd en zij het groene licht hebben gegeven om te willen draaien op Unforgiven – The mixxed up edition zijn Hardest Dreams en Moon Star Events aan de slag gegaan met de timetable van de avond.

De timetable is als volgt:
20.00 – 21.00: Defector
21.00 – 22.15: Cryptic Fuse en The Tempest
22.15 – 23.30: Cyonara en Mindhunter
23.30 – 00.30: Non Grata
De avond zal gehost worden door de gezellige en talentvolle MC Resurrection

Pand 3 ligt gelegen aan de Welle in Deventer. Voor mensen uit de buurt zal het niet moeilijk te vinden zijn. Daarom adviseren Hardest Dreams en Moon Star Events een routebeschrijving uit te printen als je nog nooit in Pand 3 bent geweest.

Meer informatie over Unforgiven – The mixxed up edition kun je vinden op www.hardestdreamsevents.nl en www.moonstarevents.nl.

3 opmerkingen

Defector als opening? Hmm apart!
22.15 – 23.30: Cyonara 23.30 – 00.30: Non Grata


Nu al helde van de aaf :k
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3374, 10768}
Artiest KimSize
Uitspraak van joost ruiter op dinsdag 13 december 2011 om 12:40:
Defector als opening? Hmm apart!


Ze kunnen hem moeilijk na een hardcore dj zetten he 8)