Partyflock
 

Trance Nation tijdens de feestmaand voor een tientje

gepubliceerd door , op
Het best denkbare cadeau van 2011 voor onder de kerstboom: een 10 euro kostend kaartje voor Trance Nation op 4 februari in The Sand te Amsterdam! Niet alleen de ideale aankoop om jaloerse blikken te ontlokken tijdens het uitpakken op kerstavond, maar vooral ook om iemand uit de vriendenkring blij te maken met een vuistdik cadeau voor een flinterdun prijsje.

De aanstaande Trance Nation editie wordt sowieso een bijzondere met onder andere een vier uur durende afscheidsshow van Ernesto vs Bastian, een classic-set van Johan Gielen en een aantal buitenlandse smaakmakers van formaat. De Amsterdamse geluidsbunker The Sand doet die datum bovendien voor het eerst dienst als locatie in de ruim tien jaar lange Trance Nation historie. Na een korte break is Trance Nation weer helemaal terug en presenteert het op zaterdag 4 februari 2012 een monsterprogrammering.

Pas op voor de natte dansvloer, want droog houden ga je het niet tijdens Ernesto vs Bastian's grote finale. In hun eigen area gaan vier uur lang de voeten nog één keer van de grond en de armen hoog in de lucht. Grootheid Johan Gielen stoft zijn pareltjes 'The Beauty of Silence', 'Twisted', 'We Know What You Did' en 'Beach Breeze' af voor een melancholische classics-set vol eindeloze vergezichten. Andy Moor is kapitein op zijn eigen AVA Recordings schip dat vaart onder de vlag van Armada Music. Studio-klussen betreffen Tiësto, Above & Beyond, Britney Spears, Avril Lavigne, Paul Oakenfold en Markus Schulz. Mr. Musical Madness heeft inmiddels een beruchte draai- en studioreputatie, waarbij Marcel Woods veel collega's altijd net een stapje voor blijft met platenkeuze. Verwacht ook tijdens Trance Nation weer het onverwachte. Het Finse tweetal Super8 & Tab klinkt ondanks de strenge thuiswinters van min 30 als een tropisch eiland zonder zorgen. De Vikingen hebben inmiddels de wereldzeeën bevaren en menig muziekcontinent ontdekt.

Chris Cortez is een bekende naam aan het hoofdstedelijke trance-firmament, die als producer via het Nederlandse Fektive Records (R.I.P.) verhuisde naar het Engelse Fraction. Sean Tyas is een geboren New Yorker die de rust opzocht in Zwitserland om daar geïnspireerd door de berglucht een steady loopbaan op te bouwen met het eigen label Tytanium. De Brit Mark Sherry draagt een dorstig makende achternaam, die als dj iedereen aan de dansvloer plakt met zijn topzware sound. Cheers, mate! Spinnenman is al ruim twintig jaar een belangrijke spil in de Amsterdamse trancewereld, die als dj en organisator voor heel wat blije gezichten heeft gezorgd. De Nijmeegse Marc Simz heeft topmerken aan zich gebonden als Black Hole, Matrixx en High Contrast en gelooft met heel zijn hart in trance. Tigran Oganezov is afkomstig uit het land van het knettermaffe en meerdere weken durende festival Kazantip, maar Oekraïne is ook de plek waar Oranje de poel des doods gaat overleven. Jaroslav Pascar – alias Erick Strong- resideert in het sprookjesachtige Sint-Petersburg, en werd bekend door releases op High Contrast, 2Play, Doorn, Reset en Interstate. Alex Fisher hoorde bijna 20 jaar geleden zijn trance-roeping in de masterplaat 'The First Rebirth', op de drempel van mellow en hardcore. De ene helft van Wezz & Fisher staat ook stevig op eigen benen.

Wie het eerst haalt
De extra feestelijke Early Bird actie loopt nog de hele maand december en geeft toegang tot een ongenadig dik trancefeest met 13 sterren. Een kerstaanbieding van nog geen 80 cent per artiest, die in het nieuwe jaar recht geeft op een wereldnacht voor jezelf, goede vrienden of gezellig samen.

10 opmerkingen

 
Het Zweedse tweetal Super8 & Tab

Zijn Finnen hoor?
 
Tigran Oganezov (Y)
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 12 december 2011 om 10:55:
Zijn Finnen hoor?


Idd, en nog niet eens etnische Zweden (5% van de Finse bevolking)... :rot:
:bounce:
here we go again!!!!
Heerlijke line-up:respect:
laatste aanpassing
Top line up... Marcel Woods :P ... én nu eens niét in The Northsea Venue :S

Belachelijke prijs ook natuurlijk :D

Allemaal goede redenen om weer eens lekker :banana:
o-o-o-o, ik heb al die cd's nog van Ferry Corsten...balen dat we daar niet heen kunnen...

Trance Nation..tjoh, van lang vervlogen tijden...
 
Present