Partyflock
 
­ Nederland

Afrojack op kerstavond terug in AIR met Jacked

gepubliceerd door , op
Jacked
24 november 2011
Hoewel de meeste cadeaus eigenlijk pas op kerstochtend komen, laat Afrojack het kerstfeest dit jaar al eerder losbarsten! Tijdens kerstnacht trakteert de #7 DJ van de wereld op een dik aantal decibels van zijn nieuwste tracks tijdens alweer de derde editie van 'Jacked' in de Amsterdamse thuisbasis van zijn eigen feest, AIR.

Afrojack is al langere tijd één van Nederlands grootste exportproducten in de dance-industrie, maar ook zijn eigen 'Jacked' gaat onze landgrenzen al over. Zo vond de internationale première van 'Jacked' plaats in het wereldbekende Ministry of Sound in London en is Afrojack's 'Jacked'-radioshow al wekelijks te horen op 538 én het grote Amerikaanse Sirius XM. Afrojack zal 2011 uiteindelijk spectaculair afsluiten met drie edities van 'Jacked' in New York, Miami en met de speciale 'Christmas Eve' editie in Amsterdam en dat binnen zeven dagen!

Voor de exclusieve kersteditie van 'Jacked' sluit Afrojack's vaste Wall Recordings-team zich weer bij hem aan om voor het nodige vuurwerk in AIR te zorgen. Een naam die tot alle eerdere line-ups van 'Jacked' behoorde, is die van Bobby Burns. Bobby Burns draaide sinds de laatste editie van 'Jacked' tijdens ADE voornamelijk in de USA, maar is op de 24ste van december gewoon weer op Nederlandse bodem om het Wall Recordings-team te versterken. Afrojack kan in AIR ook weer rekenen op Apster, die zijn geheime wapen 'Goldcoast' (binnenkort uitgebracht op Wall Recordings) zeker mee zal brengen. Bassjackers maken op kerstavond hun officiële debuut op 'Jacked'. Het duo dat hun beukende hit 'Mush Mush' al rond de hele wereld uit de speakers liet dreunen, zal dit ongetwijfeld ook niet kunnen laten in de grote zaal van AIR. De beats in de kleine zaal van AIR zullen verzorgd worden door niemand minder dan Jaziah en Kenneth G.

Na twee uitverkochte editie van 'Jacked' in AIR biedt Afrojack je nu dus de kans om samen met hem vol het kerstweekend in te knallen! Ondersteund door zijn vaste Wall Recordings-crew zal Afrojack ervoor zorgen dat je na een nacht vol met de nieuwste Afrojack-sounds en dikke showelementen ongetwijfeld brak aan het kerstontbijt zal zitten.

Line-up: Afrojack, Apster, Bobby Burns, Bassjackers, Jaziah & Kenneth G
Tickets: €17,50 excl. fee, verkrijgbaar op AIR.nl

5 opmerkingen

 
Artiest Balbasaur
Ik heb echt niks met zn muziek, maar dat filmpje is wel vet!
Kenneth G!!