Partyflock
 
­ Nederland

Clubavond Colors naar Tivoli

gepubliceerd door , op
Colors
8 november 2011
Colors, de kleurrijke UK bass-avond in Trouw, zal in 2012 voor het eerst ook in Tivoli de Helling in Utrecht worden gehouden. Een logische stap voor resident-dj Cinnaman en de Utrechtse dj/promoter El Maria, die voor deze eerste editie op zaterdag 7 januari succesnummer Jackmaster hebben geboekt.

Colors biedt een podium aan de kleurrijke UK gerelateerde dance/house scene, met uitstapjes naar Chicago Juke, Booty, Hip-Hop en RnB. De combinatie van verschillende muzikale richtingen maakt Colors dansbaar, sexy en toegankelijk zonder daarin de muziekliefhebber te verliezen. De avond begon anderhalf jaar geleden in TrouwAmsterdam en haalde labels als Hessle Audio, Nightslugs, 3024 en artiesten als Jackmaster, Joy Orbison, Bok Bok, Girl Unit, Ramadanman, Addison Groove, DJ Rashad, Jaqcues Green, Julio Bashmore vaak voor het eerst naar Nederland. Ook werd Colors vrij vlot betrokken in de programmering van festivals als 5daysoff en Appelsap.

Na dit Amsterdamse succes moet Utrecht er ook aangeloven. 'Het ging de laatste zo goed dat we wilden kijken of we het ook in een andere stad konden doen,' verklaart Yuri Boselie alias Cinnaman in DJBroadcast. 'Na Amsterdam zitten in Utrecht de meeste Facebook-fans van Colors, dus is het een logische stap.'

De eerste editie in Tivoli de Helling vindt plaats op zaterdag 7 januari 2012 met de briljante Schotse dj Jackmaster (Numbers / Glasgow). Jackmaster -door DJmag uitgeroepen tot hét talent van 2010- brengt een onvoorspelbare en enerverende mix van uiteenlopende stijlen als electro, UK funky, techno classics, dancehall, dubstep en UK garage. Hij is medeoprichter van het succesvolle label Numbers, dat platen uitbrengt van onder andere Jamie XX, Deadboy, Rustie en Hudson Mohawke. Colors-oprichter Cinnaman (Amsterdam) en El Maria (Tropique / Utrecht) maken de line-up compleet!

De voorverkoop voor Colors met Jackmaster, Cinnaman en El Maria in Tivoli de Helling is reeds gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.tivoli.nl of aan de kassa van Tivoli en kosten €13,-.