Partyflock
 

Rebirth Festival is terug in 2012

gepubliceerd door , op
Terwijl de Sint net is vertrokken, kan met de aankondiging van Rebirth Festival 2012 een volgende traditie worden voortgezet. Op zaterdag 7 april 2012 vier je tijdens Rebirth Festival voor de 4e keer de start van het festivalseizoen aan de Raamse Akkers in Haaren.

Vorig jaar bewees Rebirth Festival 2011 de perfecte start van het festivalseizoen te zijn, een start die letterlijk de gehele zomer nadreunde. Wie is er niet los gegaan op het Rebirth Festival 2011 anthem? Na de uitverkochte edities in 2010 en 2011 heeft Rebirth Festival niet stil gezeten. De organisatie blijft druk bezig om zichzelf te verbeteren en te overtreffen.

De formule voor Rebirth Festival blijft ongewijzigd: een ijzersterke line-up voor een scherpe prijs. Benieuwd naar de line-up? Deze zal begin januari bekend worden gemaakt.

Ruimere openingstijden
De start van jouw festivalseizoen begint komend jaar twee uur eerder. Er kan maar liefst twaalf uur lang gefeest worden, van 12.00 tot 00.00 uur.

Gratis VIP-upgrade
De eerste 500 early bird tickets worden automatisch omgezet in een VIP-ticket. De voorverkoop van de early bird tickets start donderdag 12 januari om 19.00 uur. De afgelopen twee edities waren uitverkocht dus zorg dat je je kaarten tijdig in huis haalt.

Nieuwe huisstijl
Diegenen die Rebirth Festival in de gaten hebben gehouden zullen hebben gezien dat er dit jaar een nieuwe huisstijl is geïntroduceerd. Scroll snel naar het einde van dit bericht voor de teaser waarin de nieuwe huisstijl en Rebirth Festival 2012 wordt gepresenteerd!

Social Media
Zorg dat je Rebirth Festival volgt via Twitter #REBIRTH2012, Facebook en zet het feest in je Partyflock-agenda. De updates als eerste in je mailbox? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief op www.rebirth-festival.nl.

Rebirth Festival 2012 teaser online!
Check hier de teaser om alvast in de stemming te komen voor Rebirth Festival 2012!

Rebirth Festival: You know where your summer begins!

9 opmerkingen

Zowieso weer een zekerheidje !:yes:

Was dit jaar een heerlijk begin van het festivalseizoen !:D


Gratis VIP-upgrade
De eerste 500 early bird tickets worden automatisch omgezet in een VIP-ticket. De voorverkoop van de early bird tickets start donderdag 12 januari om 19.00 uur. De afgelopen twee edities waren uitverkocht dus zorg dat je je kaarten tijdig in huis haalt.

Toffe actie !(Y)
Zeker aanwezig dit jaar!
 
Uitspraak van Sandert_ op vrijdag 9 december 2011 om 14:40:
Zowieso weer een zekerheidje !


+1
het gaat zeker hard daro dus aanwezig:)
N festival dat ieder jaar aan kwaliteit wint. Ben benieuwd of ze t anthem van 2011 kunnen overtreffen.. gaat lastig worden! 8)
 
line up?
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 13 december 2011 om 09:46:
line up?


Benieuwd naar de line-up? Deze zal begin januari bekend worden gemaakt.
zowiezo om 19:00 erbij ff vip-ticket regelen!!!
 
Hoe duur zijn ze in de early en hoe duur normaal :D ?x