Partyflock
 

Chicago Social Club pakt uit met drie allnighters in december

gepubliceerd door , op
Na een fantastisch openingsjaar waarin enkele van de coolste promotors, collectieven, artiesten en publiek hun weg wisten te vinden naar de Chicago Social Club, sluit deze het boekjaar af met niet één, niet twee, maar gewoon drie allnighters in de maand december! Vrijdagen 9 & 23 december en Donderdag 29 december zullen de poorten absoluut niet eerder sluiten dan 08:00 in de morgen! In navolging van eerdere allnighters van epische proporties als Bar27's Wunderbar en Systematic's labelnight tijdens het Amsterdam Dance Event, beloofd deze maand voor de Chicago Social Club dan ook de waardige afsluiter van 2011 te vormen die het verdiend!

Vrijdag 9 december zal de club volledig in het teken staan van haar betrokken residents. Collectieven als Plak, Bar27, Cartel, Compound, Overdraven en Nachtdivisie die wekelijks verantwoordelijk zijn voor de muzikale omlijsting, zullen enkel van hun vaste waarden afvaardigen. Aangevuld met niemand minder dan de uit Berlijn afkomstige prins van de sfeervolle house André Lodemann en inhouse talent Prunk, die in de lounge zijn verjaardag viert en daarvoor al zijn muzikale vrienden heeft opgetrommeld. kan dit niet anders dan een heel fijn feestje worden!

Twee weken later op 23 december komen De Zorgenkindjes je kerstdagen binnenrollen met een onvervalste kerstkraker! Dit zorgelijke collectief staat er bekend om in een mum van tijd elk festijn tot een gezellige wanorde te kunnen schoppen, zoals ze begin dit jaar deden met een tot de zolder uitverkochte editie van Fabrieksfout. Ditmaal hebben ze hiervoor een zeer solide Italiaan in de vorm van Nico Lahs en de crème de la crème van de hoofdstedelijke ondergrondse technoscene weten te strikken. Met onder andere Sandrien, LowEndTheory, Roman Coskun en Drum Tone is chaos gegarandeerd tot het licht wordt!

Als kers op de taart van dit eigenlijk al veel te smakelijke maandje, pakt ook Cartel gewoon weer ouderwets door op Donderdag de 29e. Midden in de kerstvakantie wordt je welhaast verplicht om langs te komen met de Zwitserse Ripperton en Oosterbuur Daniel Bortz die voor het eerst in Nederland achter de decks staat. Support komt onder andere van Tommy Kornuijt, Brujo en toptalenten uit de eigen Rust Roest stal als Michiel Tettero en Levi Verspeek. Voor Cartel is de Chicago Social Club de ideale thuisbasis, waar zij iedere twee maanden het publiek heel steady trakteert op een dampende dansvloer en kwaliteitshouse van De Bovenste Plank! Deze extra lange editie is dan ook speciaal voor diegenen die het zweet van het plafond laten komen!