Partyflock
 

Superstars
The Jackers of Bass

gepubliceerd door , op
Superstars
24 november 2011
FeestSuperstars · The Jackers of Bass
Datumvrijdag 2 december 2011
WinactieSuperstars actiegesloten
LocatieEscape Club Site
I get a good feeling...
Vrijdag 2 december in de Escape Club, Amsterdam staat de laatste editie van 2011 van Superstars op het programma. And Superstars goes out with a bang, om vervolgens in februari het alweer 6 jarig bestaan te vieren. Bijna zes jaar is Superstars al het meest vrouw vriendelijke internationale house concept van Amsterdam en omstreken.

Superstars combineert het beste wat House Music heeft te bieden met live elementen en entertainment. Het doet dit op een internationale manier. Het zorgt voor service en kwaliteit, maar vooral voor een sfeer waarbij de vrouw zich prettig voelt. Niet voor niks wordt er gesproken dat bij Superstars, de vrouwen er altijd tip top op hun best uitzien. Lovebeats is trots op de status welke Superstars al jaren hoog houdt. Superstars is een beleving..

...and a feeling that I never never never had before, no no, I get a good feeling, yeahhh!

Performing artists;
Superstars weet haar bezoekers elke editie weer te verrassen! Voor het allereerst zullen de jackers van de bass acte de presence geven, Bassjackers, na London, Ibiza en Moskou is het tijd dat het Superstars publiek verslaafd raakt aan de Bassjackers sound. Soul Cartel, Denniz, Juvanice en Mo MC zijn de vertrouwde muziek brengers, welke al jaren zorgen dat de kwaliteit van Superstars gewaarborgd blijft. Jong bloed Rico Passies is het tweede nieuwe gezicht bij Superstars. Het snelle handwerk van B-on Drums zal wederom voor het Latijnse tintje van Superstars zorgen en de prachtige Superstars ladies van Diffrent Agency zullen wederom zorgen voor de nodige entertainment.

De hairstylisten van Le Beau Village Hairstudio (Dorpstraat 98, Amstelveen) zijn deze avond aanwezig om je te knippen en te stylen.

Tickets
Voorkom teleurstelling en koop je tickets in de voorverkoop. Tickets zijn nu exclusief verkrijgbaar voor slechts €10,- via de bekende Free Record Shops en Primera Winkels of online te bestellen via; WeLoveHouseMusic.nl en Escape.nl.
Let op; naast de reguliere vvk tickets, zijn er speciale only 4girls tickets, 1 ticket kopen = toegang voor 2 vrouwen, welke alleen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn. Tickets aan de deur kosten € 16,- .

VIP
Echte Supersterren rollen in VIP style. In de Escape is er een special VIP deck achter de dj Booth, waar je op je best kunt shinen! You think you are worth to be a real Superstar? Get a VIP arrangement for you and your friends, information; call +31(0)624691830 or e-mail to vip@lovebeats.nl for reservations and information.

Jacking the bass 2012 style!