Partyflock
 

Het nieuwste avontuur van Remy & Secret Cinema
Hollandse helden komen samen op Time Warp NL

gepubliceerd door , op
Over een uniek duo gesproken. Time Warp NL heeft er zaterdag 10 december wel een paar staan, van Benny & Darko tot Djax & Drama. Voordat deze zwaargewichten het podium betreden krijgt de Double Dutch area in de Brabanthallen echter een primeur met de allereerste back2back-set van twee ware levende legendes: dj Remy en Secret Cinema. Oftewel, hoe Haagse house en Rotterdamse techno elkaar eindelijk vinden in Den Bosch.

Je zou ze misschien al eens eerder samen achter de draaitafels hebben verwacht. Zowel Remy als Jeroen Verheij aka Secret Cinema is al ruim twintig jaar van de partij in het vaderlandse nachtleven. Beiden worden al vanaf hun begintijd gezien als grootheden, muzikale kameleons die de mellow house uit begin jaren 90 tot de techno en techhouse die volgden een eigen draai wisten te geven. Wat er 10 december staat te gebeuren spreekt daarom tot de verbeelding, hoe zal de allereerste collab van dit bijzondere duo verlopen?

Secret Cinema
Als producer van een serie tijdloze dansvloerkrakers kan Secret Cinema gerust tot de top van de Nederlandse technoscene worden beschouwd. Een onverbiddelijke live-act; immer gevarieerd, maar trouw aan de beginselen van de techno. De Rotterdammer weet zich tegenwoordig ook als dj te onderscheiden, scoort ondertussen hits op Sven Väth's Cocoon-label om nu ook zijn eigen Gem-organisatie, bestaande uit een succesvol label, party-organisatie en boekingsbureau, steeds groter te zien worden. Kortom, een ware held uit de Hollandse househistorie, maar met de blik nog altijd strak op de toekomst.

Remy
Nog niet genoeg superlatieven, in het geval Remy mag alles uit de kast. Het charisma en de vlekkeloze mixtechniek van deze Hagenaar zijn sinds jaar en dag zijn handelsmerk. Baanbrekend in de Amsterdamse RoXY, een vooruitziende blik met zijn producties en de laatste tien jaar onnavolgbaar. Remy rockt de grootste technofeesten, of kan juist een pure house-avond laten ontvlammen. Rode draad in zijn carrière is echter altijd de technogroove geweest, zoals hij dat ook op zijn onlangs opgerichte label Fone Audio laat horen. Tegenwoordig te vinden bij Secret Cinema's Gem Bookings en dus niet verwonderlijk dat de twee elkaar op Time Warp voor het eerst onder vuur nemen.

De organisatie sprak met de twee sympathieke heren in een informele setting, en dat hebben ze geweten:



Zo belooft de Double Dutch area in de Brabanthallen een feestje op zichzelf te worden. Remy & Secret Cinema worden namelijk geflankeerd door enerzijds een paar helden van de nieuwe generatie, Boris Werner & Lauhaus, om ná hun set de dansvloer verder te zien ontvlammen met Benny Rodrigues & Darko Esser. Jawohl, meine Damen und Herren, jetzt geht's los!

11 opmerkingen

Nice :D Al ben ik bang dat er iets anders om deze tijd staat geprogrammeerd wat ik niet wil/mag/kan/zal missen...
1 ding wat zeker is op TW!!! 2 helden samen, dat is gegarandeerd FEEST!!!
Wat er verder omheen geprogrammeerd staat is dik, maar dat is van 21.00 tot 07.00 zo... :P

Ik ga er in elk geval zeker even kijken tussen de bedrijven door... :)
Uitspraak van the beat is Flo_wn op donderdag 24 november 2011 om 15:02:
helden zijn het!


Helemaal mee eens (y) Al heb ik nog het meest met Remy door wat Secret Cinema ook zegt; de constante factor, al ruim 20 jaar. Petje af voor die man :respect:
 
Maakt Secret Cinema nou een grapje dat hij voor Sven wil staan? :o Denk het wel he? :D Als ik in de buurt ben ga ik zeker even kijken, beide heren hebben me nog nooit teleurgesteld! :respect:
My all time favourites. Jammer dat ik er niet bij ben, maar ik weet zeker dat ze giga gaan knallen met z'n tweeën! (y) :banana: :D
Wat al eerder vermeld is, ze stellen nooit teleur!