Partyflock
 
­ Nederland

Partyflock bestaat tien jaar!

gepubliceerd door , op
Partyflock bestaat tien jaar!
11 januari 2013
OrganisatiePartyflock Site
Hallo? Is daar iemand? was het eerste topic en het eerste, echt interactieve onderdeel op Partyflock. En nu zijn we alweer een decennium verder! Wie had dat kunnen denken?! Wij niet in elk geval! Er zijn meer dan 20.000.000.000 pagina's bekeken, zijn er een hoop leden aangemeld geweest (meer dan 1 miljoen), honderdduizenden feestjes zijn de revue gepasseerd, hebben jullie 1,368.7 GB aan albumfoto's in jullie albums staan, zijn er maar liefst 46.828.881 forumberichten geplaatst, 40.367 artiesten geregistreerd en 234.479.172 privéberichten uitgewisseld.

Zomaar een paar getallen die de afgelopen tien jaar weergeven. Liever zien we Partyflock niet gereduceerd tot wat cijfers. Partyflock is bedoeld als community en het gaat om mensen. Om ervaringen. Om samen feesten en praten over feesten! De afgelopen tien jaar is de site uitgegroeid van hobbyprojectje voor wat bekenden om onderling wat te kletsen tot een vaste waarde in de dance-scene. De één komt om een feestje uit te zoeken, de ander om muziek te bespreken en weer anderen om met andere te kletsen over allerhande onderwerpen.

Alle bezoekers zijn voor Partyflock van belang, maar onderstaande mensen willen we in het bijzonder uitlichten en bedanken voor hun inzet:

Bezoekers & leden
Zonder jullie geen pageviews en zonder pageviews geen bestaansrecht! Bedankt voor jullie terugkerende bezoeken en klikgedrag!

Dance-professionals
Zonder feestjes ook geen noodzaak tot een website over feesten! Dus organisaties, locaties, artiesten, promotors en al die anderen die betrokken zijn bij de organisatorische kant van events dank voor jullie enthousiasme voor het in stand houden van de scene!

Donateurs
Jullie betrokkenheid bij en liefde voor Partyflock is hartverwarmend. Er is zelfs iemand die al 6 jaar elke maand €2 overmaakt als blijk van waardering. Vooral in het begin waren we afhankelijk van jullie om nieuwe hardware te kopen. Immers: jullie lieten de servers harder koken dan wij konden sparen voor nieuw spul!

Vrijwilligers
Zowel de huidige als de reeds vertrokken vrijwilligers willen we enorm bedanken voor hun inzet. Sommigen bleven een paar weken, anderen zijn al tien jaar admin! Zonder hun inzet had Partyflock al jaren geleden de stekker eruit moeten trekken. Jullie zijn fantastisch en verdienen een dikke pluim!



Wie jarig is trakteert
En dat gaan wij dan ook doen. Helaas kunnen we niet duizenden stukken taart op de bus doen, maar als jij ons feliciteert op je website, blog, Twitter, Facebook, Myspace of welke externe site dan ook, krijg jij van ons een kleinigheidje!*

Leden
Mentions ons op social media of plaats een berichtje op je website of blog. Laat ons vervolgens op deze pagina weten waar jouw felicitatie staat en zorg dat je op je profiel je adresgegevens correct hebt ingevuld. Wij zullen jou een flockie sturen als bedankje voor je felicitatie! Let op: stuur altijd een rechtstreekse link/url. Dus niet alleen 'Twitter' of 'hyves' of 'Facebook' neerzetten ;)

Klanten
Ben je klant van Partyflock en feliciteer jij ons op je website? Of op je social media site( s )? Dan geven we jou ook iets: 10% korting op je volgende bestelling! Laat ons op deze pagina weten waar jouw felicitatie staat en zorg dat je dit doet met het aan je klantenrelatie gekoppelde profiel. Dan geven wij je op je volgende reservering 10% korting!

Partyflock trending maken op Twitter?
Gebruik de hashtag #partyflock10jaar
Inmiddels al trending in Nederland....nu gaan we voor 'world domination'!

*Let op! Zo lang de voorraad strekt ook wanneer je verwijzing op zich goedgekeurd is! Of je inzending is goedgekeurd kun je op deze pagina terugzien!

Edit: Het is per heden (vrijdag 18-11) niet meer mogelijk om je url door te geven. De actie is gesloten. Er gaan uiterlijk dinsdagochtend honderden enveloppen met flockies op de bus!

601 opmerkingen

Gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan, hoera!!
 
gefeliciteerd
hoop dat er nog 10 jaar bij kome
partyflock rulezzz
goed bezig, hou deze lijn vast....

hulde partyflock
Al meer dan 8,5 jaar lid :D
Gongratz!
partyflock 4 life mensen :)
Gefeliciteerd PF! Op naar de volgende 10 jaar!!
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001501273621

Gefeliciflapstaart,ga zo door zou ik zeggen,op naar de 25 jaar!!
Gefeliciteerd!!!:D:D

https://www.facebook.com/michaelotje
Hoop stiekem dat jullie toch nog een flockers gaan organiseren :D

Zou leuk zijn iig :)
 
Leden
Mentions ons op social media of plaats een berichtje op je website of blog. Laat ons vervolgens op deze pagina weten waar jouw felicitatie staat en zorg dat je op je profiel je adresgegevens correct hebt ingevuld. Wij zullen jou een flockie sturen als bedankje voor je felicitatie! Let op: stuur altijd een rechtstreekse link/url. Dus niet alleen 'Twitter' of 'hyves' of 'Facebook' neerzetten ;)


^^mensen kunnen niet lezen
Facebook is the ultimate social media site for friends and contacts BUT for updates on events, festivals, and full agenda every week(end) there is nothing better then Partyflock! (Y)

Dennis and Karian....congrats (Y)
Uitspraak van Alex Moulas op woensdag 16 november 2011 om 12:51:
BUT for updates on events, festivals, and full agenda every week(end) there is nothing better then Partyflock!


AMEN _O_

Ik :kots: alleen maar op
Facebook
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Damn, net te laat voor mn Flockie!

Dus jullie begonnen in November 2001? En ik was in april 2002 lid nummer 2324! What a grat fuking times we have had allready, and we're STILL going strong!!

Staat op mn profile bij FB hoor ;)
http://www.facebook.com/#!/funbeliever

Partyflock, Karian, Dennis en alle anderen: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!

Feestjuhhhhhhhhh!!!! :bounce:
laatste aanpassing
 
Artiest Spiderhead
Nog geen flockie ontvangen;)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 november 2011 om 16:19:
Nog geen flockie ontvangen


komt met de post..
dus als je een luie postbode hebt, of gewoon één die post bewaard tot de volgende dag duurt het effe :P
Flockie vandaag ontvangen! :D

http://imageshack.us/photo/my-images/442/20111122160047.jpg/
Ik had stiekem toch gehoopt op een second Flockers edition..
Ik kan me nog herinneren dat ze bij de revieuw van Flockers 2006 vermelde dat Partyflock geen concurent van feest organisatoren wilde worden. Het is een filosofie waar wel wat voor te zeggen valt natuurlijk. Toch blijf ik het jammer vinden, 1 keer in de 5 jaar moet toch kunnen lijkt me en.. volgensmij brengt het ook aardig wat poen in de kassa!
Congrats partyflock! :bier:
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van ! Jan op dinsdag 22 november 2011 om 19:45:
volgensmij brengt het ook aardig wat poen in de kassa!


Op dit moment? Moeilijke markt hoor :) Eerst moet er een heleboel poen ingepompt worden ;)
Flockers was toen een mogelijkheid die ons om allerlei redenen in de schoot werd geworpen. Het was dus een buitenkansje om het te doen :) Zeg nooit 'nooit', maar op korte termijn zit het er niet in helaas.

(F)
heb ik jullie gefeliciteerd en geen eens een flockie haha
me 2 :( ik wil ook nog zn flockie :D
Uitspraak van **shell O:) op woensdag 23 november 2011 om 22:29:
me 2 ik wil ook nog zn flockie


zoals het nieuwsbericht al zei, op=op dus weer snel.
Uitspraak van Karian op maandag 28 november 2011 om 09:31:
Je kunt nog meedoen met de Flockie actie


doe ik al :)