Partyflock
 
­ Nederland

Alan Fitzpatrick speciale gast bij Rockit in de Westerunie

gepubliceerd door , op
ROCKIT
3 november 2011
Op zaterdag 3 december komt de ware techno liefhebber behoorlijk aan z'n trekken in de Amsterdamse WesterUnie. Bij Rockit staan van begin tot eind louter techno artiesten geprogrammeerd die zonder concessies gaan knallen en daarmee pas stoppen als het licht aangaat.

De voorliefde voor lekkere rollende techno van Rockit is intussen bekend. Alan Fitzpatrick is de geschikte en een van de populairste producer van het moment, die dat kan onderstrepen. Sinds zijn album 'Shadows in the Dark' op het wereldwijd befaamde Drumcode label behoort hij volgens o.a. Adam Beyer, Dubfire, Carl Cox, John Digweed and Len Faki tot een van de spannendste techno producers van de laatste tijd.

Naast de energieke uplifting Big Room techno van Alan Fitzpatrick wordt de voortdenderende techno trein deze avond ook bestuurd door Secret Cinema, de Rotterdamse producer die de zaal keer op keer op z'n kop weet te krijgen met de meest energieke techno denkbaar.

De avond, die wordt geopend door Kevin Arnemann (die al op zeer jonge leeftijd vele harten heeft weten te veroveren met zijn frisse, techno drive sets), wordt afgesloten door Remy, oudgediende meet een bak ervaring, die als geen ander weet hoe zo'n stormachtige avond als deze waardig te beëindigen. Alsof de deksel van een snelkookpan wordt verwijderd.

De zaterdag voor Sinterklaas belooft een hete te worden. De industriële WesterUnie is de perfecte locatie voor de stuwende techno van deze avond, dat net voorzien is van een nieuw, loepzuiver en kraakhelder geluidsysteem.

Kaarten a €16 zijn te koop via rockit.nl en paylogic.nl. Je kan ook terecht bij alle Primera winkels in het land.

Meer info: www.rockit.nl / Facebook / Twitter

1 opmerking

Artiest Aizito
Fitzpatrick en local heroes, avondje knallen!