Partyflock
 

Boris 'Wipwap' Werner Show

gepubliceerd door , op
Boris 'Wipwap' Werner steelt opnieuw de show met een 11-uurs set Op vrijdag 11 november zal Boris Werner opnieuw een Studio 80 record gaan vestigen door 11 uur lang achter de draaitafels plaats te nemen. Met het 10 uur durende spektakel op 10-10-10 nog in het geheugen gegrift, doet hij er dit jaar nog een schepje bovenop en zal hij het record van afgelopen jaar uit de geschiedenisboeken doen verdwijnen.

Op 11-11-11 zullen Boris en Studio 80 alles uit de kast trekken om er een memorabele nacht en ochtend van te maken. Met een verlenging van de sluitingstijden en een in topvorm verkerende Werner zijn de belangrijkste ingrediënten al aanwezig om er een bijzonder feest van te maken. Zoals de menig liefhebber al langer weet zijn lange sets Boris op zijn lijf geschreven. Sterker nog, hoe meer uren hij tot zijn beschikking heeft, des te dieper en hoger weet hij zijn publiek mee te voeren. Tel daar bij nog op dat hij net terug is van een zeer succesvolle tour door Amerika en heeft opgetreden in alle toonaangevende clubs tijdens ADE en je weet dat Boris op deze vrijdag op zijn best zal zijn!

Omdat de enige Nederlandse Circoloco-resident graag de clown uit hangt, zal voor deze editie van de Boris 'Wipwap' Werner Show de Studio 80 ook nog eens worden omgetoverd tot een waar circus. Zijn partner in crime William Kouam Djoko zal speciaal voor de gelegenheid de rol van spreekstalmeester op zich nemen en manager Vanessa Vassallo zal ongetwijfeld weer de ene na de andere spectaculaire dansmove uit haar hoge hoed toveren. In de tweede zal maken protegés Tom Ruijg en Microove dit 11 uur durende gekkenhuis compleet.

Kaarten zijn voor 13 euro te verkrijgen via de Studio 80 website. GraagGezieneGasten hoeven voor deze avond slechts 10 euro te betalen. Zorg dat je op tijd je kaartje koopt, want dit spektakel wil je niet missen!

1 opmerking