Partyflock
 
­ Nederland

Deepheat gaat de diepte in

gepubliceerd door , op
Na een soulvolle ADE editie in Little Buddha keert Deepheat op zaterdag 12 november terug naar techy thuishaven Sugar Factory. Met op het programma Taras van de Voorde en rising star Lilith - naast Deepheat residents Greg van Bueren en Timothy Watt - gaat het een tikje dieper dan anders.

Headliner Taras van de Voorde gaf begin deze maand een interview waarin hij vertelt wat aandacht voor hem betekent en hoe een hit maken verwachtingen creëert. Van de Voorde startte in 2007 met produceren, had al snel een digitale release te pakken en scoorde vorig jaar de clubhit '1998'. 'The Game' op EC Records is een Ibiza-hit en de track samen met Boris Ross - 'Don't Stop Us' werd een Essential tune op BBC radio. Momenteel is hij bezig met een remix voor Defected. Dit en meer melodieuze techno laat hij 12 november horen in Nachttheater Sugar Factory.

Daarnaast heeft Deepheat de razendsnel opkomende techhouse dj/producer/labelbaas Lilith gestrikt. Lilith maakte zeven jaar lang deel uit van het dj-duo Naald & Draad maar ging in 2010 solo. Haar eerste Lilith release – 'Angel's Love' uitgebracht op het label Monique Musique - was meteen een groot succes. Begin 2011 startte ze samen met Fares Ben het underground label Memoria Recordings. Over haar muziek zegt Lilith: "There is an underlying order in this universe, which expresses itself in the form of numerical relations. This universal order is the basis of my music. I do this because I believe that when your music is based on this order, you can touch people in the most profound way." Ook geen idee wat ze hiermee bedoelt? Kom dan maar gewoon dansen op haar beats tijdens Deepheat. Deze zomer stond ze o.a. op Have a nice day festival, Q-BASE Duitsland en Dance Valley mainstage:
.

Lilith en Deepheat resident Timothy Watt (die onlangs getekend heeft bij International Artist & Music Management in Amstelveen) hebben elkaar gevonden. Samen maakten ze de track '22' die binnenkort verschijnt op Lilith's Mastercode EP, met remixen van o.a. Fil Sonik en Andrew Grant. Daarnaast releast Timothy Watt 'Bad Motha' (op ADAPT Recordings), een track die al op diverse edities van Sensation wereldwijd te horen was. En er komt meer moois aan. Timothy en Greg van Bueren zijn bezig een viertal tracks af te ronden voor een old/nu-skool house EP; verwacht oude jackin' beats in een nieuw jasje. Greg van Bueren brengt samen met Youri Donatz 'Do U Know' en 'Heartbreak' uit op Loca Music. Snippets en ook een 1-uur durende mix zijn te beluisteren op Greg's Soundcloud.

Tickets voor Deepheat 12 november (24:00 - 05:00) kosten 10 euro in de voorverkoop via: www.sugarfactory.nl.