Partyflock
 
Element Dynamic Reflection is niet algemeen zichtbaar!

DNA verhuist naar Waterfront Rotterdam

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 11 november is het weer zover! Na een aantal succesvolle edities in de Babylon zal de organisatie DNA dit keer neerstrijken in de Waterfront Rotterdam. Deze club heeft zich al meerdere malen bewezen met succesvolle feesten zoals Old School Gangsters, Miss Monica's Absolute Stereo en natuurlijk de dames van Estafete. Het unieke van DNA is dat niet alleen de sound maar ook de visuals een hele belangrijke rol zullen gaan spelen deze avond. Een VJ team zal zich helemaal gaan uitleven op een aantal schermen die in de zaal opgehangen zullen worden. Maar even zo belangrijk is natuurlijk de muziek waar DNA voor staat: Techno in de breedste zin van het woord! En voor deze avond hebben zij weer natuurlijk weer groots uitgepakt!

Line-up
De eerste naam is een oude bekende van DNA, zijn naam is Invite. Voor menig Techno kenner heeft hij natuurlijk geen introductie meer nodig want op elk Techno feest of festival in Nederland heeft hij wel gestaan. Tegenwoordig is hij naast het draaien druk bezig met zijn radioprogramma 'Invite's Choice podcast' wat elke woensdagavond op XT3 Techno radio te beluisteren is. Ook Paul Boex mag natuurlijk niet ontbreken. De 26 jarige DJ/ Producer heeft al een paar succesvolle releases op zijn eigen Dynamic Reflection label. Ook is hij bekend van de bekende Mental Evolution feesten waarbij al vele bekende nationale en internationale artiesten hebben opgetreden.

Het grote talent uit Rotterdam Rachid Prins zal er natuurlijk ook bij zijn! Samen met een paar andere jongens is hij regelmatig te horen in het Bootleg DJ Café in Rotterdam onder de naam Rotterdam Ondergronds Talend (ROT). Ook Demented is een graag geziene gast op DNA. Bekend van het pas opgerichte techno label LEAK Records waarvan de eerste releases binnenkort al worden uitgebracht.Emiel Zwart, de vaste resident van DNA zal deze avond uiteraard ook niet ontbreken. Met hem heeft DNA al vele succesvolle avonden gehad en zal dit keer natuurlijk niet anders zijn!En zoals jullie natuurlijk van DNA gewend zijn zullen de visuals verzorgd worden door het VJ team Me and My Lawyer.