Partyflock
 
­ Nederland

Dj Rob's Oldschool Gangsters
Timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
De 'R' is in de maand en dat brengt kou maar ook weer het gezellige van een warme bak chocolademelk, een open haard, dikke warme jassen, rode wangetjes en heel veel meer. En dat het meer en gezellig gaat worden in Waterfront Rotterdam is waar de Oldschool Gangsters zeker hun best voor gaan doen. Ze hebben geen warme chocolade melk maar wel voor de eerste binnenkomers van dit evenement een shotje Sambuca klaarstaan, een drankje waar je het warm van krijgt! Artiesten zoals Ricos, Yves, Pat C, Stanton, Rob & de jarige MC Joe en meer hebben de leuke meezing hitjes en de mindere bekende standaard plaatjes inmiddels gesorteerd om er weer een super feest van te maken!

Don't miss your favorite! De tijden zijn bekend van de gecontracteerde dj's dus wees op tijd om er weer een geweldig feest van te maken tijdens Oldschool Gangsters in Waterfront Rotterdam.
Wat ook nog leuk is om te vermelden, MC Joe zal om 00.00uur weer een jaartje ouder worden, zonder dat hij het weet, en zal dit dus gaan vieren met iedereen die rond 00.00uur binnen is of komt. So make him smile!

Timetable
22.00 – 23.00 Alessandro Stasi
23.00 – 00.00 Ricky da Dragon vs Ricos
00.00 – 01.00 Bountyhunter
01.00 – 02.00 Pat C
02.00 – 03.00 Yves
03.00 – 04.00 Rob & MC Joe
04.00 – 05.00 Stanton
05.00 – 06.00 Reza vs Ludie

Hosted by: de jarige MC Joe (als hij nog rechtop kan staan) & MC-B

Kaartverkoop
Kaarten voor Oldschool Gangsters zijn te koop voor € 15,-- (excl. voorverkoop kosten) en zijn te koop Online op de volgende websites: www.oldschoolgangsters.nl, www.easyticket.nl en www.waterfrontrotterdam.nl

Auto en Openbaar vervoer
Waterfront Rotterdam is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is Waterfront Rotterdam goed te bereiken. Parkeren kan in de parkeergarage en rondom de oude haven waar parkeervakken zijn.

6 opmerkingen

 
zaterdag ff de voetjes van de vloer gooien wordt losssss!!!!! zin in
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 september 2011 om 11:01:
zin in


Wij ook hier :bounce:
wat heb ik lopen zoeken naar de ingang (twee weken terug bij Steve's birthday party). We hebben die kruising geloof ik wel 4 keer overgestoken met gevaar voor eigen leven.
Dit plaatje verklaart een hoop!
 
kan je ook kaarten aan de deur kopen?