Partyflock
 

More Xtra Large

gepubliceerd door , op
De Winter komt er weer bijna aan, maar dat mag de pret niet drukken. Xtra Large heeft namelijk Bright Days in December. 20 december zal dan ook de zon volop in XL gaan schijnen.

De grote zaal zal deze avond vertegenwoordigd worden door onze xl regular Spider. Hij zal bijgestaan worden door Mike-S, een welbekende van de Crazyland-party’s en die tevens zijn eerste opwachting maakt in XL, en onze bekende regulars Misja Helsloot en Marc van Bekkum. Onze spectaculaire dansact zal de zon nog meer doen schijnen in de XL, en als je dan toch even wil bijkomen van de “felle zon“, is dat geen probleem. Kom even bij in onze Cyber-lounge, waar je misschien nog 1 van onze oogverblindende fruitmeisjes tegenkomt die je komen verwennen met gratis heerlijke, tropische lekkernijen.

Don’t miss out our Last Xtra Large! Voor degene die het nog niet weten, 27 december is onze laatste Xtra Large avond op de Jan van Galen. Dit zal een speciale avond worden, voor iedereen die ons nog een special New Years-wish wil brengen. Maar wees niet getreurd als je ons bent vergeten op 27 december, 3 januari zal tevens een special XL worden. Wij zullen met iedereen een New Years Drink gaan toosten! Om zo het nieuwe jaar te bevestigen.

Xtra Large
Kingdom Marcanti
Geopend van 22.00 tot 05.00
Voor meer info: www.xtralarge.nl

4 opmerkingen

tja, 1 keertje geweest en 't is echt een toplocatie met kwaliteitstrance!!

Gooo Xtrlarge... :)
Waar gaat XL heen?
 
De goede kant op.... :)