Partyflock
 
­ Nederland

Kick off Solo on Saturday met vijf uur Jasper Clash

gepubliceerd door , op
Solo on Saturday
20 september 2011
FeestSolo on Saturday · 5 Hours of Jasper Clash Site
Datumzaterdag 22 oktober 2011
WinactieSolo on Saturday actiegesloten
LocatiePrinses Theater Site
Back to basic. Op Zaterdag 22 oktober vanaf 21.00 uur wordt afgetrapt af met een nieuw concept: Solo on Saturday! Vroeger ging je uit en stond er op een avond één dj die je de gehele avond meenam in een flow die zijn weerga niet kende. Solo on Saturday (van de makers van Metz on Sunday) gaat deze sfeer weer creëren. De programmering van deze avonden zal als volgt zijn: één warming up dj die het eerste uur voor zijn rekening zal gaan nemen en daarna de headliner die maar liefst vijf uur lang te keer zal gaan. Dus geen hele rij met dj's die elke keer dezelfde nummers draaien. Nee de headliner neemt je mee op reis die na vijf uur lang pas tot stilstand gaat komen. Een trip waarin zal worden terug gegaan in de tijd en via het midden zal worden doorgestoten naar het heden en de toekomst.

Voor de aftrap van het concept 'Solo on Saturday' is gekozen voor een echte Rotterdammer die reeds zijn sporen in de hedendaagse scene verdient heeft. Jasper Clash zal maar liefst vijf uur lang de pioneers bedienen. Langzaam zal Jasper je meenemen op zijn reis door zijn CD Map. En niet alleen zijn cd map staat centraal. Op deze avond zal zelfs het vinyl weer tot leven komen en zal Jasper tonen dat ook in die tijd er dikke releases zorgde voor een volle dansvloer! Verwacht house, classics, techhouse en dikke tribals. Jasper is een jongen die deze uitdaging graag aangaat en die geliefd is bij vele Rotterdammers. Met dikke releases oa met René Amesz & Baggi Begovic die uitkwamen op de labels Stealth Records & Nervous timmert Jasper op dit moment hard aan de weg. Dus kom op 22 oktober genieten van vijf uur lang Rotterdam Finest. Warming up: dj Etienne.

Het Prinses Theater is de locatie waar dit alles gaat plaatsvinden. Een unieke locatie in Rotterdam waar de huiselijke sfeer, het vriendelijk personeel zal zorgen dat jij weer eens een onvergetelijke Zaterdagavond gaat beleven in het Rotterdamse!

Vanaf nu kan je dus iedere laaste Zaterdag van de maand (behalve in oktober omdat deze 5 zaterdagen heeft) genieten van een echte lange set van één van Nederlands beste dj's. Solo on Saturday is een nieuwe naam die je moet gaan onthouden en is zeker geen eendagsvlieg!
In de voorverkoop kosten de kaarten €7,50 en op de avond zelf betaal je aan de deur €10.