Partyflock
 
­ Nederland

Quality Time in Enschede

gepubliceerd door , op
Quality Time
24 augustus 2011
Op 8 oktober 2011 is het zover, de eerste editie van Quality Time bij Fellini staat vast. Quality Time is een maandelijks terugkerend evenement met als locatie Fellini in Enschede. Deze avonden kunt u dan ook niets anders verwachten dan de beste club, house, electro en alles wat daar tussen zit. Residents zijn niemand minder dan de mannen van Dirtcaps. Zij zullen worden aangevuld door twee dj's die iedereen kent uit het clubcircuit. Voor de eerste editie zijn Tony Cha Cha en Praia del Sol uitgenodigd. Om het geheel nog meer mee te geven, zijn er candygirls, VJ's, lasershows, MC's en nog veel meer. Kortom een feest om niet te missen. En zoals u van ons gewend bent is deze avond geheel gratis te bezoeken!

Club Fellini Enschede
Club Fellini Enschede is sinds een aantal maanden geopend. Een goede combinatie van Italiaanse sfeer en de beste nationale en internationale dj's maken Club Fellini uitzonderlijk uniek in oost Nederland. Maandelijks zullen de beste dj's gecontracteerd worden om de danceliefhebbers een warm hart toe te dragen. Dit gecombineerd met geweldige live performances van o.a. saxofonisten, violisten en andere live aspecten!



Quality Time VIP
Tijdens Quality Time is er de mogelijkheid om als echt VIP behandeld te worden. De bovenetage van Fellini zal fungeren als VIP area waarbij het u aan niets zal ontbreken. U heeft hier goed zicht van boven op de dansvloer en op de dj's. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door mooie hostesses met een glas champagne. Luxe hapjes zullen de hele avond rondgaan en er is een eigen toiletruimte zodat u niet hoeft te wachten. Heeft u een tafel gereserveerd met bottle service? Dan heeft u uw eigen bediening door een van de mooie hostesses en zij zullen ervoor zorgen dat alles naar tevredenheid is. Om VIP te worden heeft u een VIP Card nodig, deze kunt u aanvragen door te mailen naar vip@fellini.nu. Ook kunt u door de organisatie zelf worden uitgenodigd en deze zal dan een VIP Card aan u verstrekken. Wilt u een tafel reserveren dan kost dat u niets, u dient enkel een fles sterke drank naar keuze te bestellen (minimaal 1 fles per 4 personen).

'Hope to see you all @ Fellini Enschede!' Voor meer informatie check www.fellini.nu

4 opmerkingen

 
Een avondje house, ook wel weer eens lekker!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
Word gezellig!!!