Partyflock
 

Beperkt aantal early birds voor eerste Kinky festival in Sand

gepubliceerd door , op
Een nieuwe locatie voor een nieuw soort feest The First Kinky Festival in The The Sand van Ball Bizarre, Kinky Dreamz, Unique, Erotic New Years Vibe. Een van de mooiste locaties van Noord Holland met z'n hoge plafond, een warehouse-achtige omgeving aan de rand van Amsterdam. Op vele verzoeken van het publiek hebben Little Sins en Nachtboetiek besloten om een groot kinky feest neer te zetten in The The Sand. Na het succes van het mooie feest Full Moon feest, wat zeer goed ontvangen is bij jullie en een spetterend succes blijkt te zijn, hebben Little Sins & Nachtboetiek besloten om een tikkeltje verder te gaan met dit nieuwe feest: Ball Bizarre – The First Kinky Festival @ The The Sand.



Uiteraard zal The The Sand helemaal omgebouwd worden tot een grote play-room. Met een groot labyrint van vele kamers, voor ieder wat wil, het spectaculaire geluid, veel kooien, darkrooms, speciaal voor het kinky en fetish publiek. Een paradijs in deze mooie locatie.

Fast flying kinky early birds!
Nog anderhalve maand en de nacht waarin je dromen werkelijkheid kunnen worden staat voor de deur. In de kinky en fetish scene gaan de geruchten al de ronde en begint de buzz aan te zwellen tot wild geroezemoes. De early bird kaarten zijn verkrijgbaar! Let op: Er zijn er nog maar een heel beperkt aantal over, dus grijp je kansen voor je naast het net vist. De teller staat bij het schrijven van dit bericht al op de laatste 50 kaarten!

Snel! Laatste early birds hier te koop:
Paylogic
Easyticket
Seedance

Iedereen kent de populaire feesten van Nachtboetiek zoals Unique Sexy City of Erotic Vibe, en de meeste mensen hebben op zijn minst al eens gehoord van de intieme exclusieve sexy feestjes van Little Sins die altijd op zoek zijn naar de meest unieke locaties en de meest opwindende feesten. Gooi die twee samen in de heetste locatie van Amsterdam, een beetje schudden, een beetje roeren en je hebt de spicy ingrediënten bij elkaar voor The First Kinky Festival @ The The Sand.

Ball Bizarre, Fetish Fantasy, Kinky Dreams, Unique... ze komen allemaal samen om één geweldig en intens kinky festival voor je neer te zetten. 'A quality kinky concept with high standards of dj's, acts & decorations.' De meeste namen op de line-up zijn dan ook niet onbekend voor de echte kinky liefhebbers en zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend op de beste en heetste feesten door het hele land heen.

First Kinky Festival @ The The Sand line-up:

Area 1:
Randy Katana
Spider
Erik de Koning
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Gohan
Emiel Roché

Area 2: Hosted by Kinky Paradise
Gohan
Da Dominator
Maurizio
Marcel Gieskes

High Standards, daar gaan ze voor, dus alles zal op en top zijn op 29 oktober. Intense en de beste acts, heerlijke muziek, de beste acts, een geweldig kinky decor, intieme hoekjes, ruime speelplekjes, een hete VIP met bediening door topless barladies, eigen – reserveerbare – tafels met eigen drankvoorraad... Er zal de organisatie alles aan gelegen zijn om een onvergetelijke en unieke eerste kinky festival neer te zetten in deze, voor de kinky scene, nieuwe locatie.

Dresscode
Let wel: dit is een echt kinky feest! Dus niet in je gewone stapkleertjes, sneakers, jeans of casuals aan de deur komen want de doorbitches zijn onvermurwbaar en niet omkoopbaar en zullen je resoluut de deur weer wijzen! Dress in lak, leer, rubber, latex, uniform, plastic, metal, cross-dress, medical, fetish glamour or burlesque!

8 opmerkingen

 
Hou je van kinky/fetish Partys DAN MOET JE HIER ZEKER BIJ ZIJN

Dit word het nieuwe uitgaan in The Sand

Wij zullen de aftrap mee maken en hebben er zin in
laatste aanpassing
Niet mijn muziekstijl, maar wel een nice flyer met Bianca Beauchamp!
laatste aanpassing
 
niet zo ver, dus...
 
Artiest MizzFi
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wauw !!
 
Dit kan en wil je toch niet missen
Mooie lokatie lekkere muziek kickass entertainment

Wat wil je nog meer "Ik Zeg Kom Allemaal naar The Sand"
 
Uitspraak van !:bounce:! op woensdag 21 september 2011 om 07:01:
Kom weer ff kijken in the Sand


Je zal niet de enige zijn wij komen ook maar niet voor het kijken
Wij gaan lekker van GODLOS
Nog maar 5 nachtjes slapen, woeeehoeeeeeeeeeeeeeee!!