Partyflock
 
­ Nederland

Lektroluv Records Label Night
ADE Special

gepubliceerd door , op
AIR en Electronation slaan op woensdag 19 oktober de handen ineen, om op zeer speciale wijze het Amsterdam Dance Event bal te openen. Levende legende Dr. Lektroluv komt samen met een enorme entourage van zijn Lektroluv Records Label de club met het beste geluid van Amsterdam op zijn kop zetten!

De goeie dokter draait nu al zo'n slordige tien jaar mee in de absolute top van het electro genre, zonder ook maar een greintje van zijn magie te verliezen. Zijn faam groeide gestaag met het uitbrengen van een serie mixcompilaties en legendarische shows op alle grote festivals. De doktersjas is inmiddels verwisseld voor een glimmende zilveren smoking, maar het groene fenomeen is nog steeds onafscheidelijk met zijn telefoon én zijn snoeiharde electroplaten!

Met hem meegekomen zijn zeker niet de minsten uit de scene. Vooraan in de rij staat Belgisch electro trio The Subs te trappelen om de grote zaal van AIR vakkundig af te komen breken. Bekend en berucht door hun spijkerharde shows en hits 'Kiss My Trance' en 'The Pope Of Dope' is dit trio langzaam maar zeker doorgedrongen tot de absolute elite van de electro beweging. Naast The Subs zal ook het hyperenergieke Mightyfools zijn opwachting maken. Dit op een eindeloze tour zijnde duo heeft in zeer korte tijd de transformatie gemaakt van grote belofte naar rasechte rocksterren. Niet alleen door een aantal zeer lovend onthaalde EP's (vooral 'Partyjunkies') maar vooral door compleet uit de hand gelopen shows op alle grote festivals de afgelopen zomer!

Om het rijtje compleet te maken is ook nog Utrecht's glorie Boemklatsch aan dit sterrenensemble toegevoegd. Dit collectief, wat alles draait wat met electro, disco of techno van doen heeft, maakt inmiddels al bijna een decennia lang de nationale en internationale podia onveilig met hun opzwepende shows en aanstekelijke enthousiasme. Een terechte publiekslieveling.

De tweede zaal zal de hele avond het domein zijn van Belgisch label Midnight Munchies, met een selectie van jong talent en nieuwste aanwinsten! Het compleet verbouwen van AIR's extra zaal zal in de verantwoorde handen liggen van Polydor, Kill Frenzy, Le Petit Belge en Nima Tahmasebi / NT89.

Een monster line-up als dit maakt Dr. Lektroluv's Label Night tot het enige doktersbezoek dat je absoluut niet wilt overslaan!

AIR 1
Dr. Lektroluv (Lektroluv Records, België)
The Subs - dj set (Lektroluv Records, België)
Mightyfools Lektroluv Records, Nederland)
Boemklatsch (Lektroluv Records, Nederland)

AIR 2
Polydor (Midnight Munchies, België)
Kill Frenzy (Midnight Munchies, België)
Le Petit Belge (Midnight Munchies, België)
Nima Tahmasebi / NT89 (Midnight Munchies, Nederland)

3 opmerkingen

DJ set van The Subs.. jammer!! Live zijn ze echt meesterlijk (L)