Partyflock
 
­ Nederland

Pleeground festival gaat voor de beleving

gepubliceerd door , op
Pleeground festival
27 juli 2011
Altijd dezelfde zalen, dezelfde concepten, dezelfde muziek en te hoge entree prijzen. De organisatie van Pleeground was dat helemaal zat en heeft om die reden het indoor festival Pleeground in Eindhoven georganiseerd. Pleeground Festival is meer dan muziek! Het draait om de beleving, de activiteiten en de omgeving. Zo zijn er 4 verschillende area's met ieder een eigen stijl.

Shit is Bangin' host een soulfull hiphop trip waar Diggy Dex samen met DJ Duustere DNS en Drummer Maximus kei hard de stage zullen rocken en Ik wil Fruit gaat de underground techno hosten zoals de techno hoort te zijn, van Minimal, naar Snoeiharde Techno en alles wat daartussenin zit. Nachtlampen host in de concertzaal een mengeling van electro, techno en dubstep. Zij hebben een line-up op de vingers bij af te likken met o.a. Mightyfools, Space Pirates en Boef en de Gelogeerde Aap.

Het Atrium is een mix van mombathon, top40, deephouse, hiphop, ouwehouse en techhouse, te veel om op te noemen eigenlijk. Deze stage is omringd door belevenissen en activiteiten die de festivalgangers bezig houdt naast de muziek. Van glow in the dark graffiti naar de wol crew en van de knuffelbrigade naar de snorren knippers. In het atrium is alles mogelijk en mocht je uitgeput zijn, dan kun je rustig in de lounge banken van de Minibar neer ploffen en genieten van de vers gemaakte cocktails!

Kaarten kosten maar 12,50 in de voorverkoop en 17,50 aan de deur, dus aarzel niet langer. Van 20:00 tot 04:00 zijn de deuren van Dynamo geopend en zal Pleeground Festival een belevenis worden die je niet snel zal vergeten. DJ Duustere DNS, Diggy Dex, Space Pirates, Mightyfools, Dimi Angélis, Boef en de Gelogeerde Aap en Immer zijn een greep uit de line-up van het festival.

Voor meer informatie en kaarten kijk op www.pleeground.nl en like op Facebook

3 opmerkingen

Aanwezig!
Zeker er bij!