Partyflock
 
­ Nederland

Monsters Ball maakt volledige line-up bekend

gepubliceerd door , op
Monsters Ball
30 augustus 2011
FeestMonsters Ball · The Halloween Rave
Datumzaterdag 29 oktober 2011
WinactieMonsters Ball actiegesloten
LocatieBrabanthallen Site
Zaterdag 29 oktober vindt voor de allereerste keer het indoor Halloween Festival Monsters Ball plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Monsters Ball is het grootste indoor muziek festival ooit in Europa georganiseerd dat inspeelt op de populariteit van Halloween, verkleedfeesten en de hype rondom vampiers en zombies. De organisatie legt uit dat ze naast het grootste verkleedfeest, ook een zeer sterke line-up aan artiesten hebben weten te programmeren..

Onder de headliners zitten een aantal opvallende namen waaronder superster Calvin Harris, welke rechtstreeks vanuit de UK wordt overgevlogen om Monsters Ball naar het kookpunt te jagen met zijn unieke cross over sound van Electro, Pop en Dance.
Deze 'Multiple Award Winning' Britse held die afgelopen jaren zijn muzikale verve ook achter de draaitafels heeft bewezen is de absolute headliner van de Halloween rave.
Hij is het mega talent dat zowel popalbums als house tracks produceert, songteksten schrijft, zingt, piano speelt en DJ is. Zijn debuut album 'I Created Disco' met onder andere de superhit 'Acceptable in the 80's' was een regelrechte knaller en zijn nieuwste album 'Ready For The Weekend' doet het nog beter bij het echte Dance publiek. Tracks als 'I'm Not Alone', 'Bounce' met Kelis of clubtrack 'Awooga' zijn maar een kleine greep uit zijn repertoire die het ontzettend goed doen bij het Nederlandse publiek en ongetwijfeld de revue zullen passeren zijn tijdens zijn set.

Op het hoofdpodium staan ook de Audio Bully's (live) geprogrammeerd. De mannen zijn terug van weggeweest met hun onmiskenbare en super populaire tracks als 'Shot you Down' en 'We Don't Care', die zoveel airplay hebben gehad dat tijdens hun shows het hele publiek alle teksten met gemak kan meebrullen. Ook kan er worden genoten van de rauwdauwende hip hop act The Opposites, evenals onze gemaskerde vriend Dr. Lektroluv voor de beste Electro house. Daarnaast is Sander Kleinenberg met zijn 5K show ook weten te strikken; Deze excentrieke DJ/producer uit Den Haag is een tijdje geleden een compleet nieuwe weg ingeslagen met zijn 5K project, maar uiteraard nog altijd aan de wereldtop.

Er zijn in totaal vijf verschillende podia, gehost door diverse bekende organisaties waaronder Girls Love DJs, het populaire Nederlandse party concept komt met het beste van eigen bodem zoals The Flexican, Mightyfools, Real El Canario, Billy the Klit, Bassjackers en vele andere. Ruben van der Meer & Horace Cohen zijn aanwezig als co-hosts, in gepaste outfits natuurlijk.

Op de 90'sNow! stage zijn de beste cultklappers van de jaren negentig alom vertegenwoordigd in beeld en geluid en hebben ze voor Monsters Ball niemand minder dan Robin "Show Me Love" S. uitgenodigd. Ook zal een van Nederlands meest succesvolle popacts uit de 90-er jaren T-Spoon, nog steeds in super vorm en vergezeld met een kneiter van een dansact, de Brabanthallen laten trillen op haar grondvesten.

In de kerkers van het Ball vind je de Glow zaal. Deze vooraanstaande Dub & UK organisatie uit Den Bosch komt met een keiharde line-up. Onder andere Joker Verenigd Koninkrijk, Gomes, Stenchman, DJ Mad, Subscape en vele andere zullen de revue passeren.
Voor de techno liefhebbers is er ook genoeg aanbod, want op de Techstage kan er tot 7 uur 's ochtends door geknald worden op de beats van gevestigde namen als Zerotone, Bart Skils en De Man Zonder Schaduw.

De complete line-up ziet er als volgt uit.


Kaarten voor Monsters Ball zijn verkrijgbaar via www.monstersball.nl en alle Primera winkels.

18 opmerkingen

 
Coooollllll! T-Spoon (y)
beetje een heel erg grote tegenvaller, vond het idee/concept wel erg grappig maar muzikaal stelt het me nu wel een beetje teleur..
 
Uitspraak van jasmijntje_ op vrijdag 2 september 2011 om 14:23:
beetje een heel erg grote tegenvaller, vond het idee/concept wel erg grappig maar muzikaal stelt het me nu wel een beetje teleur..


Je bent niet goed bij je tiet!
Artiest Nevz
Glow! :D
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 september 2011 om 14:32:
Je bent niet goed bij je tiet!


Maar wel goeie picca van haar (Y)
 
Enne behoorlijke mengelmoes deze lineup zeg :vaag:

Maar met Dr. Lektroluv, Audio Bullys, The Opposites, Stenchman en Subscape staan er toch wel wat vette namen tussen (Y)
En 90's Now is ook altijd wel lachen..
Ziet er goed uit!
Artiest {SHOWLIST artist 56391, 2037}
dj mad is niet juiste...
Artiest {SHOWLIST artist 47729, 30023, 54663, 50688}
Dikke shizzle! Denk dat dit wel eens een heel vet feest kan gaan worden.
Calvin Harris is de laatste tijd heel goed bezig, met zijn Cream residence in Ibiza heeft die gast echt vleugels gekregen. Ook de Dr. en Sander altijd lekker.

Staat genoteerd!!!
lekker gevarieerd idd! (y)
Vet die GLOW area!
maar DJ Mad? komt ie hardcore/terror draaien :/

niet dat ik het erg vind maar toch :P
laatste aanpassing
Uitspraak van The Vizitor op vrijdag 2 september 2011 om 16:42:
dj mad is niet juiste...


ahaaaa, Stefan beter lezen voordat je vragen stelt :P
Uitspraak van Scorrupt op vrijdag 2 september 2011 om 17:44:
maar DJ Mad? komt ie hardcore/terror draaien


Het is DJ Madd, uit Hongarije!
Weer eens wat anders, paar lekkere namen en een excuus om je te verkleden: ben erbij!
 
Werkzaam bij Pservice
Artiest {SHOWLIST artist 54629, 78775}
damn, ziet er vet uit!
dit zal wel lekker gaaan