Partyflock
 

Extra lange set van Karotte op het strand

gepubliceerd door , op
Terwijl de meeuwen vorig jaar uit de lucht waaiden, zette Karotte binnen de snelkookpan op een hoog vuur voor een stomend optreden. De Woodstock 69 piepte en kraakte in alle kieren en naden, zo likkebaardend lekker stond onze master-chef te kokkerellen voor zijn dansvloergasten. Op zondag 28 augustus neemt Karotte voor het tweede achtereenvolgende jaar bezit van het kookeiland aan de 'Holländische' kust om tussen 15:00 en 0:00 uur het Evotions' strandseizoen smaakvol uit te luiden.

Onder de zonnige noemer Here Comes The Sun trapten we enkele maanden geleden af in ons clubhuis te Bloemendaal aan Zee met de eerste van een viertal zondagsfeesten. Drie strakke afleveringen later zijn we aanbeland bij de zomerafsluiter, waarbij Karotte een 5 uur durende culinaire verwennerij zal bereiden. Karotte's reizende muziekkeuken krijgt daarbij hulp van de twee Nederlandse souschefs Mark Boon en Terry Toner.

Mark Boon is een bekend gezicht in het Haarlemse partycircuit en drijvende kracht achter de organisatie Onderstroom. Deze minimal man heeft zijn sporen verdiend in thuisclubs als Stalker, Lichtfabriek, Patronaat en Storing en kan bij mooi weer dus lekker de fiets pakken.

Wie Terry Toner zegt, zegt Electronation, hoewel deze veteraan ondertussen honderden feesten en duizenden draaiuren op zijn erelijst heeft staan. Terry Toner de producer gaf zijn visitekaartje in het verleden af met tracks als 'Demons and Demigods', 'Tempo Doeloe' en 'Road to Menteng'.

Met ingrediënten als afro, ambient, deephouse, disco, early rave, electro, funk, house, lounge, minimal, new beat, progressive, r&b, salsa, tech-house en techno zal Peter Cornely – alias Karotte - een sterrendiner bereiden om je vingers bij af te likken. De vertaling van zijn goed beluisterde radioshow Karotte's Kitchen naar een marathon-set is er inmiddels één zonder noemenswaardige spel- of stijlfouten.

De timetable ziet er als volgt uit:

15:00 Mark Boon
17:00 Terry Toner
19:00 Karotte – 5 uur set

Sunny Food, slow food, fastfood, raw food, spicy food, sweat food, sauer food, fushion food, morning food, night food, you name it! Karotte zal op 28 augustus al bladerend door zijn receptenboek een extra lange kookdemonstratie verzorgen, waarbij diverse Techno en House flavours de smaakpapillen kietelen. Smakken en morsen is toegestaan en iedereen is vrij om met handen, bestek of stokjes te eten.

XT3-radio zal de sets opnemen voor deze editie. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor meer info en hoe je na afloop de sets kunt terug beluisteren.

Kaarten voor dit strandfeest kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.evotions.nl