Partyflock
 
­ Nederland

Sounds of Pleasure 2011

gepubliceerd door , op
Sounds of Pleasure
10 juli 2011
FeestSounds of Pleasure · Dirty on the beach edition
Datumzaterdag 10 september 2011
LocatieKaapduin Site
Sounds of Pleasure is een strandfeest dat op zaterdag 10 september 2011 zal plaatsvinden bij Beachclub Kaapduin in Dishoek. Deze Beachclub is uitermate geschikt voor dit feest, vanwege zijn smaakvolle sfeer en uitgerekt strand. Tevens is de Beachclub zeer goed bereikbaar en heeft deze volop vrije parkeergelegenheid.

Wat is 'Sounds Of Pleasure' ?
Sounds of Pleasure is een dancefeest, waar de klemtoon bij de nu enorm populaire house ligt. Dit evenement zal dan ook garant staan voor 11 uur lang de beste beleving van een strandfeest. Van 15.00 uur tot 02.00 uur zal 'Sounds of Pleasure' non-stop door gaan.

Hoe is 'Sounds Of Pleasure' ontstaan?

Al een aantal jaar is de organisatie actief met organiseren van kleine gezellige feesten. Voor deze tijd waren Eric Clement (E-volution) en Robbert Schijf (Rogun) beiden al erg actief. Hun interesses lagen voor beiden bij de muziek en alles eromheen. Eric was al een aantal jaren bezig met zijn drive-in show, voordat hij zelf de eerste 'Sounds Of Pleasure' neerzette. Dit was in 2007 in "De Goederenloods" in Goes. Door de positieve reacties volgde daarna al snel de 2008 editie. Het feest was relatief klein, maar erg leuk en compleet. Velen hadden het na het feest nog over de sfeer en de gezelligheid die er heerste. In 2009 werd dit een combinatie van een verjaardag en "Sounds Of Pleasure". Dit werd ook gehouden bij Beachclub Kaapduin in Dishoek. De mensen kwamen op de gezelligheid en sfeer van de vorige edities af. Ook deze editie slaagde erin om de mensen een tevreden en "plezierig" gevoel mee te geven. In 2010 is Eric vader geworden en was er dus helaas weinig tijd om een mooie 2010 editie te organiseren. Robbert Schijf hield zich achter de schermen bezig met ideeën om een 2011 editie neer te zetten. In het najaar van 2010 hebben ze samen besloten een 2011 editie neer te zetten die alle vorige edities zal overtreffen.

Meer informatie vindt u hier: www.soundsofpleasure.eu