Partyflock
 
­ Nederland

Roog, Brothers in the Booth in legendary Luxor Live
25 September in Arnhem

gepubliceerd door , op
Niemand minder dan dj ROOG komt op 25 september naar Arnhem om daar de Luxor te laten schudden op zijn grondvesten. Deze grote naam behoeft natuurlijk geen introductie meer, maar voor wie de afgelopen jaren last had van een hardnekkige oorontsteking: ROOG speelt als dj een paar jaar clubs, strand- en festivaltenten plat in plaatsen als Amsterdam, Bloemendaal, Ibiza, Miami en Cannes en is een echte ladies magnet op de dansvloer. En nu komt ROOG naar Arnhem om daar zijn 'gospel of good music' te verkondigen. Op een zondag. Kan het beter?



Brothers in the Booth doen voor hem niet onder: je kent de tweelingbroers misschien al als de grondleggers van Link2party. Of je liep ze tegen het lijf op hun dj-sets op Ibiza, of in Rotterdam en Amsterdam. En anders is het hoog tijd om zelf eens mee te maken hoe deze jongens achter de draaitafel los gaan. In de regel gaan de broers namelijk pas naar huis als de hele zaal is plat gespeeld. Maar niet alles komt deze avond van verre. Local hero dj Garage kent de Arnhemse housescene op zijn duimpje en weet als geen ander de dansvloer aan deze kant van de Rijn in extase te brengen.

Ook 'the voice of house' Mavis Acquah (o.a Hardsoul) zal een spetterende live performance neerzetten op deze nu al legendarische avond in Arnhem

Sundaypeople heeft voor deze clubnight bewust gekozen voor monumentaal poppodium Luxor Live met topkwaliteit aan licht en geluid. Natuurlijk heeft het ook de ideale ligging, zo vlak naast het centraal station van Arnhem. En on top of this is het schitterende pand dé plek in Arnhem waar je de combi tijdloze stijl, goeie smaak en een prettige sfeer aantreft. Dit is dan ook waar Sundaypeople voor staat: een ontspannen avond op een smaakvolle locatie met lekkere muziek. De avond is voor iedereen die nog lang niet uitgefeest is en een volwaardige clubavond wil combineren met het doordeweekse leven.

Tickets available at Luxorlive.nl, Paylogic and Primera
Price €15,- presale ex fee €17,50 at door ex fee. Hard tickets also available at Tribute Clothing Arnhem, Enschede en Doetinchem, Arendsecarsystems Duiven. Check www.sundaypeople.nl for addresses.



Next edition

4 opmerkingen

Super geluid, mooie aankleding en een toplocatie, word leuk feesie, I'm in :-) feel the vibeeeeeee!!!
laatste aanpassing
AANWEZIG!
topper ben erbij!
nog maar 1 weekje te gaan .... whoop whoop here we go it,s gonna be big !!!